⭐▂▃▅▆█⭐█▆▅▃▂⭐
Seçkin Üye
Arkadaşlar merhaba.
Hepimizin tanıdığı youtuber 'KozmikKarınca' nedense bende ara sıra (!) şüphe uyandırıyor. Pubg mobile oynayan diğer youtuberları da izliyorum ama sadece bu arkadaşa karşı şüphe duyuyorum.
Bazen direk odaklandığı yerden adam çıkması, video içinde kesip atlattığı bazı kısımlarda karşısında direkt adam olması, sürekli adamların olmadığı yerlerde pozisyon alması, haritadaki evlere badozlama dalıp loot yapması, hatta bazen ''ses aldım'' dediği yerlerden aslında o mesafeden sesi duyamayacak olması v.s...
Farkındaysanız pek Pubg Steam, Puubg Lite oynamıyor.
Hatta farkındaysanız Pubg oynayan çoğu youtuber canlı yayın yapıyor ama Kozmik yapmıyor.
Sizin görüşlerinizi merak ettiğim için böyle bir konu açtım.
Sizce hile kullanıyor mudur ?
Dostum Pubg Mobile da silahlar zaten pek sekmiyor. Nedense ben senin düşündüğünün tam aksini düşünüyorum.bence hile kullanmıyor hile kullanan kişi kendi görüşüm ersin yekin'dir nasıl bir programı varsa silahları hiç sekmiyor kozmik karıncada bazen oluyor ama kozmik karıncan'ın hile kullandığını düşünmüyorum
Dostum Pubg Mobile da silahlar zaten pek sekmiyor. Nedense ben senin düşündüğünün tam aksini düşünüyorum.
bencede ztn silahlar fln çok sekmiyor bende sana katılıyorum haklısındaDostum Pubg Mobile da silahlar zaten pek sekmiyor. Nedense ben senin düşündüğünün tam aksini düşünüyorum.
Aslında burada bahsettiğimi ilk mesajı okursan anlarsın. Olay silah sekmeme olayı değil. Şüphe uyandıran şeyleri yazdım.sekmiyor evet , ama 500 metreden adama sprey'de atmazsın kardeşim yabide dürbünsüz
Eleştirmek doğal bir durum dostum. Hakkımızı kullanalım.Bence adamı boş yere eleştiriyorsunuz.
bu işi yapıyorsa eleştiriye açık olurlar bi de biz küfür veya hakaret şeklin de söylem de bulunmuyoruzBence adamı boş yere eleştiriyorsunuz.
yani kullanıyorlarsa bu onların sorunu olur göz önündeler bi daha o oyunu oynama şansları olmayabilir yaniHile kullanmıyorlar ama birinde gormustum ekranın arkasında parlak bi isik cizgi bibi barıs bra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?