Seçkin Üye
Arkadaşlar merhaba msi'ın h270 a-pro anakartını almayı düşünüyorum dolar şuan 6.93 dolar düşerse düşermi sizce şimdiden almalımıyım veya ?
eyvallah dostum gözden geçiricem bunu dediğin iyi oldudüşmesini bekle birde yatırım tavsiyesi vereyim altının fiyatı düşünce altına yatırım yap efsane para kazanıyorsun bende çok para olmadığı için 2 çeyrek altın almıştım şuan 600 e sattım birde altının fiyatı ay başlarında düşüyor grafiklere bakabilirsin
haklısında arada kalıyorum başkası başka bişey söylüyo başkası başka bişeyDüşecek gibi değil 1 dolar 10tl olmadan al bence bekleye bekleye çürürsün..
virüsten sonra satıcıların fiyatları düşüreceğini sanmıyorum çok kararsızımVirüsten sonra al bu zamanda alırsan zarara girersin
İşte yanlış düşünce Türkler satmıyor ürünü yabancılar satıyor sadece Türkler arıcılık yapıp alıyorlar size sunuyorlar bence siz virüsten sonra alınvirüsten sonra satıcıların fiyatları düşüreceğini sanmıyorum çok kararsızım
bunu düşünmemiştimde stok yapıp fırsatçılık yaparlar diye düşündüm tamam virüsün bitmesini beklerim itopya sitesi ucuza satıyor biraz piyasanın altındaİşte yanlış düşünce Türkler satmıyor ürünü yabancılar satıyor sadece Türkler arıcılık yapıp alıyorlar size sunuyorlar bence siz virüsten sonra alın
şuan araştırdım ekonomi ile ilgilenenleri konuşmalara ve yorumlara baktım herkes yükselir şahlanmamasına dua edin fiyor ekonomimiz kırılgan diyor dolar düşse bile tl değer kaybeder diyor ne yapacağımı şaşırdım bilgisayarı yeniden toplayacaktımİşte yanlış düşünce Türkler satmıyor ürünü yabancılar satıyor sadece Türkler arıcılık yapıp alıyorlar size sunuyorlar bence siz virüsten sonra alın