- Yasaklandı
-
Yükseklik korkum yok kanka deli miyim lan öyle bişey olsa ister miyim hiç benimkisi öyle heves işte istiyorumFazlasıyla zevkli, erzurumda yapmıştım ama yükseklik korkun falan varsa aman dikkat et bayılırsın sonra ölümle burun buruna olarak bunu yazarsın
Varsa süper olurrben sırf bunun için istanbula gidicem üni bitmesini falan bekleme bence
Post automatically merged:
o türkiyede varmıdır ki
Bu adam aynı ben, benim en yakın hissetiğim anlardan biri kafama demir girmesi olabilir ya yarı baygın bi şekilde hastaneye yatırıldığımı hatırlıyorumHer saniye a"ınakoyim..
kafana demir mi girdi :O sen nasıl hayattasın lan sjdnmsjndmsjjmnBu adam aynı ben, benim en yakın hissetiğim anlardan biri kafama demir girmesi olabilir ya yarı baygın bi şekilde hastaneye yatırıldığımı hatırlıyorum
ya bi çocuk futbol oynarken ittirmişti bu koca su varillerine girdi kafam biraz daha ileri girse yaklaşık 2 3 cm kadar felçli kalabileceğimi hatta ölebileceğimi söylemiş doktorlar açıkçası ben de hayret ediyorum o zamandan beri zaten futbol oynamam izlemem muhabbetini yapmamkafana demir mi girdi :O sen nasıl hayattasın lan sjdnmsjndmsjjmn
lan çok kötü bir olay geçmiş olsunya bi çocuk futbol oynarken ittirmişti bu koca su varillerine girdi kafam biraz daha ileri girse yaklaşık 2 3 cm kadar felçli kalabileceğimi hatta ölebileceğimi söylemiş doktorlar açıkçası ben de hayret ediyorum o zamandan beri zaten futbol oynamam izlemem muhabbetini yapmam
eyvallah knka ben hayret ettim bu denli şanslı olduğumalan çok kötü bir olay geçmiş olsun
otoyolad falan mı atladın yoksa şehir içinde falan mı, yani ne kadar süratliydi 100-150 değil diye düşünüyorum şuan bu yorumu yazamazdın galibasüratla giden arabanın önüne atlamıştım karşıdan karşıya geçerken bir andaa olan birşeydi ama kendi isteğimle değil inan bana bende neden diye sorguluyorum aklıma geldikçe (11 yaşındaydım)
Şehir içi yaya yolundan giderken belki adam 100le geliyordu okadarını hatırlamıyorum anayoldu sahile gidicektim annemin elini bırakıp bir anda atlamıştımotoyolad falan mı atladın yoksa şehir içinde falan mı, yani ne kadar süratliydi 100-150 değil diye düşünüyorum şuan bu yorumu yazamazdın galiba
senin yaşadığın aynı olayı 9 yaşında yaşadım geçrektenŞehir içi yaya yolundan giderken belki adam 100le geliyordu okadarını hatırlamıyorum anayoldu sahile gidicektim annemin elini bırakıp bir anda atlamıştım
yukarda birinin kafasına demir girmiş ondan sonra bu çok ağır gelmedioldu trafik kazası geçirdim şakasız kafam 3 yere çarptı ağaç dalı trafik levhası ve demir tellere ama hepsı kucuk sıyrıklarla değdi allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?