Seçkin Üye
Yok o kadar da değilCesedi parçalıyıp termosamı koymuş? yada kan vb
Biri müzisyen diğeri kitap okuyan biri. Sanırım diğeri boş olduğu için tutuklanmış
Boş veya sıradışı olduğu için değilAraştırdım falanda epey ama bulamadımŞuanda da düşünüyorum hala. Acaba bir tek o mu sıra dışı gelmiş diye tutuklamışlar anlamadım. Diğerleri daha masum ve zararsız diye mi yoksa acaba.
Hamamda kitap mi okunur ıslanır
Çok ciddiye almasanızmı bilmece sonuçtahamamda onların ne işi var güzel kardeşim :d
Bilmece sana mı ait yoksa internetten falan mı buldun dostum. Çünkü gerçekten baktım baya internetten ama bulamadım bir sonuçBoş veya sıradışı olduğu için değil
Çok ciddiye almasanızmı bilmece sonuçta
İnternetten buldum. Cevabıda yakında açıklayacağım sabret birazBilmece sana mı ait yoksa internetten falan mı buldun dostum. Çünkü gerçekten baktım baya internetten ama bulamadım bir sonuçcevabını da merak etmedim değil yani.
Konuyu güncelledim göz atabilirsincevabı söyle de rahatlayalım artık be kanka ^^ internette yok cevap
hiç düşünmedim bu arada aşırı mantıklı denesek mi ne yapsakKonuyu güncelledim göz atabilirsin
Aman kankam katil olun diye bulmaca koymadım buraya hahahiç düşünmedim bu arada aşırı mantıklı denesek mi ne yapsak
hahahaaAman kankam katil olun diye bulmaca koymadım buraya haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?