- Yasaklandı
-
Banlı Üye
arkadaş ortamımı değiştiremem, çünkü o bir kaç belirli kişiden başka arkadaşım yokKardeşim benim ilk önce gözlerinden öpüyorum ama sana abi tavsiyesi arkadaş ortamını değiştir büyük ihtimalle arkadaş ortamından bu hale geldin ergenlik çağının basindasin sana tavsiyem ailenin her zaman degerini bil kendine aktiviteler bul askere gideceğin zaman ailenin değerini çok iyi anliyacaksin
Abicim herşey tip değil bunu unutma arkadaş ortamında bunları öğrenmişsin benim anlatmak istediğim illaki arkadaşın olur ama her zaman doğru kişiyi bulamazsınarkadaş ortamımı değiştiremem, çünkü o bir kaç belirli kişiden başka arkadaşım yokinsanlar beni gördüklerinde tipimden dolayı benden uzaklaşıyorlar, bana yaklaşmak istemiyorlar
kankam daha çok küçüksün aramızda 2 yas var takma kafana üzülmeMerhabalar, şu an ağlayarak sad müzikleri dinliyorum ve nedenini anlatacağım şimdi.
Ben 13 yaşında bir çocuğum. 5. sınıfa gidiyorum ve ailem bana büyük bir baskı yapıyor. Ne zaman ailem evden çıksa ölümüne ağlıyorum ve her seferinde bir gün intihar edeceğim diyorum, Hayat neden böyle oldu, neden her şeyden soğudum? Eskiden hiç böyle şeyler yaşamazdım. Çok mutluydum. Noldu da böyle oldum? Şu an bu yazıları ağlıyarak yazıyorum.
Lütfen yardım edin, çaresiz durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?