Bunalıma girdim dertleşmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Yaz Kanka Dertleşelim banada lazım

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Olur kardeşim böyle şeyler kafandan intihar etmeyi çıkar hep böyle gidecek değil ya bir gün düzelir sosyalleşmeyi bırakma dışarı çıkamıyorsan discorddan vs. arkadaşlar edin yalnız kalma

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hayat intahara değecek kadar kötü biryer değil yaşamana bak yaş ilerledikce kendine gelirsin umarım

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kardeşim bu hayatta kimse kendinden değerli değil ailen bile olsa tmm söyledikleri canını sıkıyor olabilir kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış keyif aldığın şeylerle hayat senin hayatın nasıl yaşamak istersen öyle yaşıycaksın kimsenin baskısıyla deişemezsin maalesef gönülsüz ava giden köpeği kurt kaparmış misal. Neleri yapmaktan keyif alıyorsan onları yap seni mutlu edecek şeylere odaklan boş tek başına kaldığında düşünmemek için oyun vs şeyler oyna dizi izle beynini meşgul et ki insan bi başına kalınca ailesinden gelen baskıları düşündükçe daha çok dertlenir bu yüzden tek tavsiyem kendini iyi hissettiren şeylere odaklaman olabilir bu kolay olmayacak tabi ki ama emin ol sen istedikten sonra herşeyi başarabilirsin istemek birinci adımdır gerisi akar gider güzel kardeşim

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
senin gibi inan muzdarip olan bir çok genç var kendine yazık etme hayatı dünyayı kazanmaya çalış bazı şeyler seni yıldırdıkça inan onlarla savaşa savaşa daha da güçlenip olgunlaşıyorsun bu dönemsel bir düşünce de olabilir. şuan en eğlendiğin ne varsa onları yapmaya çalış sevmediğin şeyleri yapmanı tavsiye etmem iyi gelicektir

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
olm 13 yaşında ne bu tripler alla alla kendine gel ben 1 hafta gelmiyim eve kimse aramaz :D

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hiç ümit vermiyorum hayat şöyle böyle olacak diye, ne derdin var bilmiyorum fakat onlarca olay oluyor, hayat çocukluğun sonuna kadar güzel. 18 yaşından sonra ya da üniversiteden sonra her şey karışmaya başlıyor. Çünkü üniversiteden sonra artık kendin yol çizmek zorunda kalacaksın, elinden tutup sana yol gösterecek birisi yok.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
knk bende o yaşlarda çok şey yaşadım aile içi şiddet tanımını dibine kadar yaşadım annemden yemediğim dayak laf kalmadı ama şuan 22 yaşımdayım annemle aramda olan ilişki dünya üzerinde kimsede yok sana şöyle söyleyeyim en yakın çocukluk arkadaşın atıyorum 10-15 senelik onunla aranda olan muhabbet gibi çevremdeki çocu eş dost bizim bu ilişkimizi kıskanıyor o hem annem hem babam hem kardeşim hem ablam hemde knkam oldu yani uzun lafın kısası umarım annen veya baban farketmez ilerde çok sağlam dayanaklı bir ilişki içerisinde olucaksın o yüzden şuan dişini sıkman lazım bunu nerden biliyorsun diyorsan ailem beni öldürmeye çalıştı..

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Gönlü güzel kardeşim , Kalpler yüce ALLAH'I anmakla huzur bulur ..
Daha yaşın çok küçük, emin ol biraz daha büyüyünce bu günleri hatırlayıp çok güleceksin, selametle ALLAH'a emanet ol ..

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Hocam öncelikle aile herşeyin önünde gelir baskı yaparlarsa bildikleri ilaki bişi vardır ama farklı sebeplerden baskılar yapıyorlarsa o durumda kendine güvenmelisin ve ailenin karşısına çıkıp konuşmalısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...