13 Ağu 2016 #1 BlackOps B Uzman Üye Katılım 27 Ara 2015 Mesajlar 201 Tepki puanı 1 Ödüller 6 10 HİZMET YILI Tatil sitesi Momondo’nun yaptığı araştırmaya göre, Çin’den sonra en çok tatil fotografı paylaşan ülke Türkiye. Instagram hakaret ve küfürleri otomatik olarak silme imkanı veren yeni bir araç yayınlıyor. Zenith’in "Medya Tüketimi Tahmini’’ raporuna göre, İnternet tüketiminin %71’i artık mobil mecralardan yapılıyor. Reuters Enstitüsü’nün Dijital Haber raporuna göre, okuyucuların %60’ı okudukları haberlere genelde güvenmiyor. Çin devleti, haber sitelerine sosyal medyayı kaynak almayı yasakladı. 2015 yılında selfie çekerken 12 kişi hayatını kaybetti. Selfie kaza sonucu ölümler sırasında 6. sırada yer alıyor! Instagram'ın en yaşlı fenomeni 87 yaşındaki Helen Van Winkle’ın tam 2 milyon takipçisi var.
Tatil sitesi Momondo’nun yaptığı araştırmaya göre, Çin’den sonra en çok tatil fotografı paylaşan ülke Türkiye. Instagram hakaret ve küfürleri otomatik olarak silme imkanı veren yeni bir araç yayınlıyor. Zenith’in "Medya Tüketimi Tahmini’’ raporuna göre, İnternet tüketiminin %71’i artık mobil mecralardan yapılıyor. Reuters Enstitüsü’nün Dijital Haber raporuna göre, okuyucuların %60’ı okudukları haberlere genelde güvenmiyor. Çin devleti, haber sitelerine sosyal medyayı kaynak almayı yasakladı. 2015 yılında selfie çekerken 12 kişi hayatını kaybetti. Selfie kaza sonucu ölümler sırasında 6. sırada yer alıyor! Instagram'ın en yaşlı fenomeni 87 yaşındaki Helen Van Winkle’ın tam 2 milyon takipçisi var.
13 Ağu 2016 #2 Lucretia L K. Atatürk Seçkin Üye Katılım 15 Haz 2016 Mesajlar 517 Tepki puanı 40 Ödüller 6 Yaş 27 9 HİZMET YILI Hayır bilmiyordum. Öğrendiğim iyi oldui bu tarz bilgiler hoşuma gidiyor. +1
13 Ağu 2016 Konuyu başlatan #3 BlackOps B Uzman Üye Katılım 27 Ara 2015 Mesajlar 201 Tepki puanı 1 Ödüller 6 10 HİZMET YILI lBAGUVIXl' Alıntı: Hayır bilmiyordum. Öğrendiğim iyi oldui bu tarz bilgiler hoşuma gidiyor. +1 Genişletmek için tıklayın ... Benimde hoşuma gidiyor özellikle yeni şeyler öğrenmek...
lBAGUVIXl' Alıntı: Hayır bilmiyordum. Öğrendiğim iyi oldui bu tarz bilgiler hoşuma gidiyor. +1 Genişletmek için tıklayın ... Benimde hoşuma gidiyor özellikle yeni şeyler öğrenmek...
13 Ağu 2016 #4 Lucretia L K. Atatürk Seçkin Üye Katılım 15 Haz 2016 Mesajlar 517 Tepki puanı 40 Ödüller 6 Yaş 27 9 HİZMET YILI Di mii di mii Kusura bakma, rep'i yarın vereyim, bugün öylesine birine salladım, rep'i kime verdiğimi hatırlamıyorum.
Di mii di mii Kusura bakma, rep'i yarın vereyim, bugün öylesine birine salladım, rep'i kime verdiğimi hatırlamıyorum.