- Yasaklandı
mcc123' Alıntı:site linkine virüs total ekleniyor kardeşim
mauro11' Alıntı:mcc123' Alıntı:site linkine virüs total ekleniyor kardeşim
TMMDA SİTE VÜRÜS MÜ ? AKIL VAR MANTIK VAR ! ?
byTT' Alıntı:her moderatorun yanlıslıgı olabilir ama banada google ye ait resmi upload etmemi istedi illaha orda hızlıresim yazacak![]()
mcc123' Alıntı:mauro11' Alıntı:mcc123' Alıntı:site linkine virüs total ekleniyor kardeşim
bazı siteler tehlikeli bigiler saçıyor ondan
mauro11' Alıntı:byTT' Alıntı:her moderatorun yanlıslıgı olabilir ama banada google ye ait resmi upload etmemi istedi illaha orda hızlıresim yazacak![]()
Yaptıgı Cok Ayıp ! Biz İnsanlara Bedavadan Key Vermiye Calışşıyoruz Adam Bunu Kaldırıyor ! Evet Helal Olsun ! Ordaki Emegi Yoka Sayıyor ! Allah Bunu Gördügü İcin Onu Cehenneme Atmalı ! Engelliyor Belki Parası Olmıyanlar iCİN yardımcı Olmaya calısıyorum ! helal olsun valla ! ayıp ayıp utan yaşı kac onuda bilmiyom !
mcc123' Alıntı:mauro11' Alıntı:mcc123' Alıntı:site linkine virüs total ekleniyor kardeşim
Hocam Ben Ordan Bolca Key Aldım %100 Sıkıntısız ! Steam Bedava Key Ya Kart Düşüren Adamlar Hice Sayıyor ! Helal Olsun Valla ! Yaşı Kücük Belliki Engelledigi İcin ! Almasın Diye Ugraşıyor ! Allah Görüyor Seni !
mauro11' Alıntı:byTT' Alıntı:her moderatorun yanlıslıgı olabilir ama banada google ye ait resmi upload etmemi istedi illaha orda hızlıresim yazacak![]()
Yaptıgı Cok Ayıp ! Biz İnsanlara Bedavadan Key Vermiye Calışşıyoruz Adam Bunu Kaldırıyor ! Evet Helal Olsun ! Ordaki Emegi Yoka Sayıyor ! Allah Bunu Gördügü İcin Onu Cehenneme Atmalı ! Engelliyor Belki Parası Olmıyanlar iCİN yardımcı Olmaya calısıyorum ! helal olsun valla ! ayıp ayıp utan yaşı kac onuda bilmiyom !
Hocam Ben Ordan Bolca Key Aldım %100 Sıkıntısız ! Steam Bedava Key Ya Kart Düşüren Adamlar Hice Sayıyor ! Helal Olsun Valla ! Yaşı Kücük Belliki Engelledigi İcin ! Almasın Diye Ugraşıyor ! Allah Görüyor Seni !
byTT' Alıntı:mauro11' Alıntı:byTT' Alıntı:her moderatorun yanlıslıgı olabilir ama banada google ye ait resmi upload etmemi istedi illaha orda hızlıresim yazacak![]()
abartma len
BarFilozofu' Alıntı:konu linkini atarsan daha aydınlatıcı olur
ErdemBey' Alıntı:Bak kardeşim,yaşın küçük heralde,yaşının küçük olmasına veriyorum.Lütfen Kendinden Büyüklerle insan gibi konuş.Bilmediğin olaylara burnunu sokma.Bazı sitelere tıklayınca otomatik Dosya İndiriyor bunun için VirüsTotal Lazım Anladınmı ? Yaş Ortalaman 10 - 13 Arası.
#MorpHeus' Alıntı:Tamamdır sorunu çözeceğiz konunuzu geri getirdim kusura bakmayın. İyi Forumlar.
GQQGLEE' Alıntı:ÖZelden aTarmısın siteyi bi . Siteye Güvenmeyenler Girmezdi Zaten.