18 May 2021 #1 CEDR1C Seçkin Üye Katılım 29 Ara 2017 Mesajlar 574 Çözümler 3 Tepki puanı 120 Ödüller 9 Yaş 30 8 HİZMET YILI Öncelikle iyi forumlar dilerim. Burning Soulworkerı yüklemeye çalıştığımda ilk başta böyle bir hata çıkıyor.(İnternette araştırdım bulamadım ) Hataya tamam dedikten sonra kuruluyor fakat bu sefer launcher i başlattığımda peş peşe bu hatalar geliyor. Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Şimdiden Teşekkürler Post automatically merged: 18 May 2021 Hatayı dll leri indirip sistem dosyalarına atarak çözdüm konu kapanabilir. Son düzenleme: 18 May 2021
Öncelikle iyi forumlar dilerim. Burning Soulworkerı yüklemeye çalıştığımda ilk başta böyle bir hata çıkıyor.(İnternette araştırdım bulamadım ) Hataya tamam dedikten sonra kuruluyor fakat bu sefer launcher i başlattığımda peş peşe bu hatalar geliyor. Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Şimdiden Teşekkürler Post automatically merged: 18 May 2021 Hatayı dll leri indirip sistem dosyalarına atarak çözdüm konu kapanabilir.