Bursa Podyumpark gibi mekanlarda nasıl insanlarla arkadaş olunur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wir

☄✨
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ben Bursa'da podyumpark civarında oturuyorum. Pek fazla arkadaşım yok, okul zamanında oluyordu fakat artık çoğuyla görüşmüyorum. Okul açıldığı zaman takılıyorduk yani bildiğin gerçek arkadaşım fazla yok. Düzenli olarak 1 yıldır fitness yapıyorum. Tipimin orta halli olduğunu düşünüyorum. Esmer 185 boyundayım. Yani "sözde kızların beğenebileceği" bir tip. Çoğunlukla insanlarla göz göze geliyorum ya da denk geliyor bilmiyorum gidip tek başıma basketbol oynuyorum ve eve geri dönüyorum ben bu ortamlarda nasıl arkadaş edinebilirim? Nasıl çevre yapabilirim okuldayken okulun popüler çocuğuydum. Çoğu insan beni tanıyordu fakat okul tatile girdikten sonra o halimden eser kalmadı. Ben nasıl insanlarla sosyalleşeceğim nasıl tanışacağım aslında öz güvensiz biri değilim ama insanların tavırları ve hareketleri gözümde çok düşmanca gözüküyor. Yani konuşsam beni yiyeceklermiş gibi geliyor çekiniyorum bir akıl fikir verir misiniz?

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
gözüne kestirdiğin kişilerle konuş sohbet et veya kızda olabilir red yersen ne olabilir ki başkasıyla konuşursun hem red yiyince insanın özgüveni artıyor bence

Wir

☄✨
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
gözüne kestirdiğin kişilerle konuş sohbet et veya kızda olabilir red yersen ne olabilir ki başkasıyla konuşursun hem red yiyince insanın özgüveni artıyor bence
Ya aslında özgüvenim var ama şöyle oluyor ilk konuşmayı nasıl başlatacağımı bilemiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
red pill videoları izle. ^^dr. red pill, kırmızı hap^^ (youtube kanalları)

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Selam, Merhaba tanışabilir miyiz gibi basit cümleler kur takıl erkeklerle arkadaş olmak daha kolaydır.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bu Selam tanışabilirmiyiz ayaklarına oldum olası nefret etmişimdir miamide değiliz günümüzde bu kadar tacizin olduğunu da varsayarsak tepkiler garip olabilir, tavsiyem etkileşim ortamlarına katılmak gym hariç, dil kursu yada herhangi bir kurs, bir grup etkinliği ist çoğu avmlerde Türkiye satranç federasyonun alanları olur orda haftasonu turnuvalar düzenlenir bazen onlara katılabilirsin bunun gibi şeyler bla bla , dümdüz arkadaş kurmak zordur biri tanıştırır yada etkileşim ortamlarında tanışırsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
etkinlik yapılan bir yere git kaynaşırsın zaten orada

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kardo git birinin yanına merhaba de nasılsın hal hatır sor zaten gelirse gelir gelmezse gelmez devamı

Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
bende yakın oturuyorum gidip tanışmak istediğin birinin yanına oturman yeterli yaş kaçtı bu arada

batin
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Fitness yapıyorsan salondan birine gidip "Merhaba o hareketi yapınca iyi vuruyor mu ben pek hissedemiyorum" klasiğiyle girip "Ne zamandır burdasın" vs vs ile uzatıp insanlarla tanışabilirsin her zaman işe yarayan teknik ama bu park gibi rastgele bir yerde çalışmaz ama bir insanla iyi arkadaş olup çevresine karışırsan onun aracılığıyla bir sürü kişiyle tanışırsın zaten tadını çıkar

Wir

☄✨
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bende yakın oturuyorum gidip tanışmak istediğin birinin yanına oturman yeterli yaş kaçtı bu arada
17 Yaşındayım Esmer 185 boyundayım o kadarda küçük göstermiyorum aslında insanlarla göz göze geliyorum yani karşı cinsle ama konuşamıyorum onlarda benle konuşmuyor
Post automatically merged:

Doğru diyorsun aslında fitness'den 2 3 tane sadece orada konuştuğum insanlar var orada samimiyim dışarıda görsem ne olur bilmiyorum
Post automatically merged:

Evet evett bende bundan bahsediyorum işte aradığım cevap anladığım kadarıyla bir ortama dahil olup orada tanışmam lazım yoksa dümdüz parkta oturan biriyle tanışmak cidden zor

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kankam red yemen önemli değil yanlarına git sohbet eteye çalış sonra tanışabilirmiyiz diye sor eğer cevabı hayır ise başkası ile konuşursun çok takma iyi günleer.

Wir

☄✨
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kankam red yemen önemli değil yanlarına git sohbet eteye çalış sonra tanışabilirmiyiz diye sor eğer cevabı hayır ise başkası ile konuşursun çok takma iyi günleer.
teşekkür ederim tavsiyen için deneyeceğim

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka konuşaman dikkat yapını kullan ağır başlı ol biraz komedie ol

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
canım şu hayata 1 kere geliyoruz zaten o yüzden hayatı saygı çerçevesi altında eğlenceli çekinmeden utanmadan rahat yaşamaya çalışyıor hiç bir şeyden çekinme herkesle rahat konuş ama kimseye tam güvenme geçici dostluklar edin belki biri yada bir kaçı gerçekten dostun takıldın sohebt ettiğin kızlardan biri ile ya yürür gidersin yada 1 2 hafta takılıp geçersin ama çekinip öylece bakarsan hiç bir yere gelemezsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kanka normal tanış dicem de sapık gibi atlama derim önceden göz göze gelin bi kızın tepkisini merak et ondan sonra gerisi gelir zaten

Wir

☄✨
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
evet çekiniyorum ya nedense haklısın aslında

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Sanırım pek atılgan değilsin veya insanların huyuna gidemiyorsun.

Üye
3 HİZMET YILI
git birinin yanına merhaba tanışabilir miyiz falan gibi konuşmaya başla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...