Ya aslında özgüvenim var ama şöyle oluyor ilk konuşmayı nasıl başlatacağımı bilemiyorumgözüne kestirdiğin kişilerle konuş sohbet et veya kızda olabilir red yersen ne olabilir ki başkasıyla konuşursun hem red yiyince insanın özgüveni artıyor bence
bende yakın oturuyorum gidip tanışmak istediğin birinin yanına oturman yeterli yaş kaçtı bu aradaBen Bursa'da podyumpark civarında oturuyorum. Pek fazla arkadaşım yok, okul zamanında oluyordu fakat artık çoğuyla görüşmüyorum. Okul açıldığı zaman takılıyorduk yani bildiğin gerçek arkadaşım fazla yok. Düzenli olarak 1 yıldır fitness yapıyorum. Tipimin orta halli olduğunu düşünüyorum. Esmer 185 boyundayım. Yani "sözde kızların beğenebileceği" bir tip. Çoğunlukla insanlarla göz göze geliyorum ya da denk geliyor bilmiyorum gidip tek başıma basketbol oynuyorum ve eve geri dönüyorum ben bu ortamlarda nasıl arkadaş edinebilirim? Nasıl çevre yapabilirim okuldayken okulun popüler çocuğuydum. Çoğu insan beni tanıyordu fakat okul tatile girdikten sonra o halimden eser kalmadı. Ben nasıl insanlarla sosyalleşeceğim nasıl tanışacağım aslında öz güvensiz biri değilim ama insanların tavırları ve hareketleri gözümde çok düşmanca gözüküyor. Yani konuşsam beni yiyeceklermiş gibi geliyor çekiniyorum bir akıl fikir verir misiniz?
17 Yaşındayım Esmer 185 boyundayım o kadarda küçük göstermiyorum aslında insanlarla göz göze geliyorum yani karşı cinsle ama konuşamıyorum onlarda benle konuşmuyorbende yakın oturuyorum gidip tanışmak istediğin birinin yanına oturman yeterli yaş kaçtı bu arada
Doğru diyorsun aslında fitness'den 2 3 tane sadece orada konuştuğum insanlar var orada samimiyim dışarıda görsem ne olur bilmiyorumFitness yapıyorsan salondan birine gidip "Merhaba o hareketi yapınca iyi vuruyor mu ben pek hissedemiyorum" klasiğiyle girip "Ne zamandır burdasın" vs vs ile uzatıp insanlarla tanışabilirsin her zaman işe yarayan teknik ama bu park gibi rastgele bir yerde çalışmaz ama bir insanla iyi arkadaş olup çevresine karışırsan onun aracılığıyla bir sürü kişiyle tanışırsın zaten tadını çıkar
Evet evett bende bundan bahsediyorum işte aradığım cevap anladığım kadarıyla bir ortama dahil olup orada tanışmam lazım yoksa dümdüz parkta oturan biriyle tanışmak cidden zorBu Selam tanışabilirmiyiz ayaklarına oldum olası nefret etmişimdir miamide değiliz günümüzde bu kadar tacizin olduğunu da varsayarsak tepkiler garip olabilir, tavsiyem etkileşim ortamlarına katılmak gym hariç, dil kursu yada herhangi bir kurs, bir grup etkinliği ist çoğu avmlerde Türkiye satranç federasyonun alanları olur orda haftasonu turnuvalar düzenlenir bazen onlara katılabilirsin bunun gibi şeyler bla bla , dümdüz arkadaş kurmak zordur biri tanıştırır yada etkileşim ortamlarında tanışırsın
teşekkür ederim tavsiyen için deneyeceğimkankam red yemen önemli değil yanlarına git sohbet eteye çalış sonra tanışabilirmiyiz diye sor eğer cevabı hayır ise başkası ile konuşursun çok takma iyi günleer.
evet çekiniyorum ya nedense haklısın aslındacanım şu hayata 1 kere geliyoruz zaten o yüzden hayatı saygı çerçevesi altında eğlenceli çekinmeden utanmadan rahat yaşamaya çalışyıor hiç bir şeyden çekinme herkesle rahat konuş ama kimseye tam güvenme geçici dostluklar edin belki biri yada bir kaçı gerçekten dostun takıldın sohebt ettiğin kızlardan biri ile ya yürür gidersin yada 1 2 hafta takılıp geçersin ama çekinip öylece bakarsan hiç bir yere gelemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?