- Konuyu başlatan
-
Orası evime yakın ve genellikle oradayımBölgeye göre yargılaman saçma.
Buradaki insanları pek anlayamadım yaSanırım pek atılgan değilsin veya insanların huyuna gidemiyorsun.
Benim içinde tam tersi nedense ya tanışmak çok zor geliyor ama ilişki kurmak çok kolay geliyorBu işlerde çekinmeye hiç gerek yok dostum git açıl,konuş konuşmakta parayla değil ya kızlardan en fazla red yersin ama denemekten hiç bir zaman vazgeçme
Ben kızın ismini öğreniyorum instagramdan bulup yazıyorum tanışmak basit ama ilişki kurmak için daha çok çaba gerekli
film bahanesi ile kızı eve atıyorsun sonrasında filmi başlatıyorsun tamam,Benim içinde tam tersi nedense ya tanışmak çok zor geliyor ama ilişki kurmak çok kolay geliyor
Sosyal etkinlikler mantıklı gibi aslında doğru diyorsunkanka konserlere git sosyal etkınlık alanlarında daha kolay tanısma ımkanın olur ben bı ara adres sorma bahanesıyle tanısıyodum
Çok sıradan benceSelam, Merhaba tanışabilir miyiz de direk
Yanina git selam ver basta oyle yavastan muhabbeti acarsin bu kizda olabilir en fazla red yersin telefin numarasini vermez o yuzden rahat ol rahay takilBen Bursa'da podyumpark civarında oturuyorum. Pek fazla arkadaşım yok, okul zamanında oluyordu fakat artık çoğuyla görüşmüyorum. Okul açıldığı zaman takılıyorduk yani bildiğin gerçek arkadaşım fazla yok. Düzenli olarak 1 yıldır fitness yapıyorum. Tipimin orta halli olduğunu düşünüyorum. Esmer 185 boyundayım. Yani "sözde kızların beğenebileceği" bir tip. Çoğunlukla insanlarla göz göze geliyorum ya da denk geliyor bilmiyorum gidip tek başıma basketbol oynuyorum ve eve geri dönüyorum ben bu ortamlarda nasıl arkadaş edinebilirim? Nasıl çevre yapabilirim okuldayken okulun popüler çocuğuydum. Çoğu insan beni tanıyordu fakat okul tatile girdikten sonra o halimden eser kalmadı. Ben nasıl insanlarla sosyalleşeceğim nasıl tanışacağım aslında öz güvensiz biri değilim ama insanların tavırları ve hareketleri gözümde çok düşmanca gözüküyor. Yani konuşsam beni yiyeceklermiş gibi geliyor çekiniyorum bir akıl fikir verir misiniz?
çok pratik bir yolu var. merhaba. nasılsınız iyi misiniz. hava bugün çok güzel değil mi. basket oynayalım mı gibi gibi....Ben Bursa'da podyumpark civarında oturuyorum. Pek fazla arkadaşım yok, okul zamanında oluyordu fakat artık çoğuyla görüşmüyorum. Okul açıldığı zaman takılıyorduk yani bildiğin gerçek arkadaşım fazla yok. Düzenli olarak 1 yıldır fitness yapıyorum. Tipimin orta halli olduğunu düşünüyorum. Esmer 185 boyundayım. Yani "sözde kızların beğenebileceği" bir tip. Çoğunlukla insanlarla göz göze geliyorum ya da denk geliyor bilmiyorum gidip tek başıma basketbol oynuyorum ve eve geri dönüyorum ben bu ortamlarda nasıl arkadaş edinebilirim? Nasıl çevre yapabilirim okuldayken okulun popüler çocuğuydum. Çoğu insan beni tanıyordu fakat okul tatile girdikten sonra o halimden eser kalmadı. Ben nasıl insanlarla sosyalleşeceğim nasıl tanışacağım aslında öz güvensiz biri değilim ama insanların tavırları ve hareketleri gözümde çok düşmanca gözüküyor. Yani konuşsam beni yiyeceklermiş gibi geliyor çekiniyorum bir akıl fikir verir misiniz?
bende öyle yapacağım gibime geldidostum yeni bir insanla tanışmak mental olarak zaten zor ayrıca bu insanın huyunu bilmiyorsun belki hırsız çıkacak belki arkandan dalga geçecek en temizi okulu beklemek 1 ay bos takılmak benim fikrimce en mantıklısı ben öyle yapıcam
sosyal etkinlikler çok iyi bir alternatif ya bencedebasketbol oynuyosan seninle aynı sahada olan insanlarla oynayıp tanışabilirsin artık merhaba tanışabilirmiyiz çok saçma geliyo insanlara diye hissediyorum en iyisi sosyal etkinlik yaparak tanışmak
Ya işte alkollü bir ortam değil aslında park gibi bir mekan ama büyük bir yer biraz avmye benziyor açık havalımekandan mekana değişir. eğlence merkezinde alkol ortamında bi kadınla tanısabilirsin. ancak normal avm tarzı yerlerde kadınlar ters cıkabilir. bu biraz tip fizik ve giyim ile alakalı erkeklerle kolay tanısması arkdaş olmak istediğini söyliyebilirsin. karşı cins öz güven cok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?