1 Şub 2016 #1 ErdemMH Emektar Üye Katılım 10 Ara 2015 Mesajlar 866 Çözümler 3 Tepki puanı 69 Ödüller 9 Sosyal 10 HİZMET YILI Arkadaşlar Avatarında ve İmzasında; Stratejik olarak örtülmüş çıplaklık Şeffaf veya transparan giysiler Ahlaka aykırı veya tahrik edici pozlar Yakın plan çekilmiş göğüs, kalça veya kasık bölgesi görüntüleri Olan üyelerin hesapları süresiz olarak banlanacaktır. @MemoryHackers Yönetimi
Arkadaşlar Avatarında ve İmzasında; Stratejik olarak örtülmüş çıplaklık Şeffaf veya transparan giysiler Ahlaka aykırı veya tahrik edici pozlar Yakın plan çekilmiş göğüs, kalça veya kasık bölgesi görüntüleri Olan üyelerin hesapları süresiz olarak banlanacaktır. @MemoryHackers Yönetimi
1 Şub 2016 Yasaklandı #2 x60 X Seçkin Üye Katılım 18 Kas 2015 Mesajlar 523 Tepki puanı 6 Yaş 101 10 HİZMET YILI Cvp: Bütün Üyeler Konuya (Ban Yemek İstemiyorsanız) Tamm abeyyy
1 Şub 2016 Konuyu başlatan #3 ErdemMH Emektar Üye Katılım 10 Ara 2015 Mesajlar 866 Çözümler 3 Tepki puanı 69 Ödüller 9 Sosyal 10 HİZMET YILI Günceldir.
1 Şub 2016 #4 CupCake C Onaylı Üye Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 67 Tepki puanı 0 Yaş 26 10 HİZMET YILI Bundan sorun olur mu abicim :/
1 Şub 2016 #5 Jakies J Seçkin Üye Katılım 25 Ara 2015 Mesajlar 367 Tepki puanı 1 10 HİZMET YILI Abi Benimkine Bişe Olurmu Yani Sakıncalıysa Kaldırim?
1 Şub 2016 #6 sonbaba S Üye Katılım 26 Ara 2015 Mesajlar 44 Tepki puanı 0 Yaş 26 10 HİZMET YILI adamsın adam
1 Şub 2016 Konuyu başlatan #7 ErdemMH Emektar Üye Katılım 10 Ara 2015 Mesajlar 866 Çözümler 3 Tepki puanı 69 Ödüller 9 Sosyal 10 HİZMET YILI Güncel...
1 Şub 2016 #8 onur5051 O Onaylı Üye Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 87 Tepki puanı 0 Yaş 29 10 HİZMET YILI güncel ....
1 Şub 2016 #9 dragelss D Üye Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 6 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Cvp: RE: Bütün Üyeler Konuya (Ban Yemek İstemiyorsanız) ErdemMH' Alıntı: Günceldir. Genişletmek için tıklayın ... ben bunları yapmadım fakat kendi ip adresimden giriş yapamıyorum siteye yüklenmiyor farklı ip adresleri ile giriyorum ???
Cvp: RE: Bütün Üyeler Konuya (Ban Yemek İstemiyorsanız) ErdemMH' Alıntı: Günceldir. Genişletmek için tıklayın ... ben bunları yapmadım fakat kendi ip adresimden giriş yapamıyorum siteye yüklenmiyor farklı ip adresleri ile giriyorum ???
1 Şub 2016 Konuyu başlatan #10 ErdemMH Emektar Üye Katılım 10 Ara 2015 Mesajlar 866 Çözümler 3 Tepki puanı 69 Ödüller 9 Sosyal 10 HİZMET YILI Cvp: RE: Bütün Üyeler Konuya (Ban Yemek İstemiyorsanız) dragelss' Alıntı: ErdemMH' Alıntı: Günceldir. Genişletmek için tıklayın ... ben bunları yapmadım fakat kendi ip adresimden giriş yapamıyorum siteye yüklenmiyor farklı ip adresleri ile giriyorum ??? Genişletmek için tıklayın ... Saçma yorum yazdıysan ip ban yemişidir.
Cvp: RE: Bütün Üyeler Konuya (Ban Yemek İstemiyorsanız) dragelss' Alıntı: ErdemMH' Alıntı: Günceldir. Genişletmek için tıklayın ... ben bunları yapmadım fakat kendi ip adresimden giriş yapamıyorum siteye yüklenmiyor farklı ip adresleri ile giriyorum ??? Genişletmek için tıklayın ... Saçma yorum yazdıysan ip ban yemişidir.
2 Şub 2016 #11 dragelss D Üye Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 6 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Cvp: RE: Bütün Üyeler Konuya (Ban Yemek İstemiyorsanız) ErdemMH' Alıntı: dragelss' Alıntı: ErdemMH' Alıntı: Günceldir. Genişletmek için tıklayın ... ben bunları yapmadım fakat kendi ip adresimden giriş yapamıyorum siteye yüklenmiyor farklı ip adresleri ile giriyorum ??? Genişletmek için tıklayın ... Saçma yorum yazdıysan ip ban yemişidir. Genişletmek için tıklayın ... kesinlikle saçma yorum yapmadım toplasan 7 yorum yapmışımdır hepside düzgün şekilde yapılmış yorumlar lütfen incelemeye alınıp sorunun giderilmesini talep ediyorum
Cvp: RE: Bütün Üyeler Konuya (Ban Yemek İstemiyorsanız) ErdemMH' Alıntı: dragelss' Alıntı: ErdemMH' Alıntı: Günceldir. Genişletmek için tıklayın ... ben bunları yapmadım fakat kendi ip adresimden giriş yapamıyorum siteye yüklenmiyor farklı ip adresleri ile giriyorum ??? Genişletmek için tıklayın ... Saçma yorum yazdıysan ip ban yemişidir. Genişletmek için tıklayın ... kesinlikle saçma yorum yapmadım toplasan 7 yorum yapmışımdır hepside düzgün şekilde yapılmış yorumlar lütfen incelemeye alınıp sorunun giderilmesini talep ediyorum
2 Şub 2016 #12 Rehat R Onaylı Üye Katılım 1 Şub 2016 Mesajlar 87 Tepki puanı 1 Yaş 32 10 HİZMET YILI RAPOR EDERİZ BİZDE GÖRÜRSEK