Hocam batı tarafında pek önemli bir kültür değildir define yada büyü işleri. Doğu taraflarında yaşayan insanların hep gözdesi olmuştur. Ermeniler tarafından yapılan milyonlarca büyü var ve kendi ailemden duyduklarım bile ürpertiyor. Eğer çevrenizde yaşamış biri varsa inanın anlattıkları gerçektir. Bu büyüler kulaktan dolma bir şey değil zengin olma büyüsü, ışınlanma büyüsü gibi saçma büyüler sadece kulaktan dolma bilgilerdir. Bahsettiğim yada kitapta bulunan büyüleri ve süreleri araştırınca gerçek olduğunu düşünüyorum.bu tür şeyler oldumu olası kurmaca gelmiştir bana dinde bile 3 harfliler kendi alemlerinde biz kendi alemimizde yaşıyoruz onların bize musallat olması pek söz konusu değil onun dışında da büyüye en son küçükken sihirli annemde inanmışımdır. Demem o ki yalan bu çokta inanmayın hangi zengin büyü ile fakirleşmiş
hocam şöyle bir örnek verebilirim doğuda bi süre akraba evinde kalmam gerekti dayımla yengemin arası kötü değildi normal çifttiler yaşları da epey geçmiş sanırsam da yıl 2018 falandı sonra bir anda kıyamet koptu aralarında dayım kadını facebook üzerinden aldatıp whatsapptann kadınla konuşmuş yanına gitmiş vs. bunlar gözümün önünde oldu boşanmaya karar verdiler boşanmadılar bi şekilde dayım kendini affettirdi geçen sene tekrar gittiğimizde kiracının çocuğu bahçe girişindeki kapının arasına mı köşesine mi ne saklanmış bir kağıt buldu arapça yazılar yazıyordu üzerinde yengemle dayımın ismi filan vardı düşününce evet gerçekten araları bozuldu ama bu bir yandan da dayımın karaktersizliğinden kaynaklanıyor ki bana sorarsanız hala face üzerinden bu abazalığına devam ediyordur. Şimdi ben bunu büyüye mi bağlamalıyım yoksa dayımın karaktersizliğine mi ( kağıdı bi deterjanın içine katıp yazıları sildirip tuvalete attılar)Hocam batı tarafında pek önemli bir kültür değildir define yada büyü işleri. Doğu taraflarında yaşayan insanların hep gözdesi olmuştur. Ermeniler tarafından yapılan milyonlarca büyü var ve kendi ailemden duyduklarım bile ürpertiyor. Eğer çevrenizde yaşamış biri varsa inanın anlattıkları gerçektir. Bu büyüler kulaktan dolma bir şey değil zengin olma büyüsü, ışınlanma büyüsü gibi saçma büyüler sadece kulaktan dolma bilgilerdir. Bahsettiğim yada kitapta bulunan büyüleri ve süreleri araştırınca gerçek olduğunu düşünüyorum.
Dayının karaktersizliğine bağla mesela batıda aldatmalar daha çok olur ama orda büyü yoktur yani öyle bir kültür yoktur insanlar çoğu kez aldatır bunu büyüye bağlamamak lazımhocam şöyle bir örnek verebilirim doğuda bi süre akraba evinde kalmam gerekti dayımla yengemin arası kötü değildi normal çifttiler yaşları da epey geçmiş sanırsam da yıl 2018 falandı sonra bir anda kıyamet koptu aralarında dayım kadını facebook üzerinden aldatıp whatsapptann kadınla konuşmuş yanına gitmiş vs. bunlar gözümün önünde oldu boşanmaya karar verdiler boşanmadılar bi şekilde dayım kendini affettirdi geçen sene tekrar gittiğimizde kiracının çocuğu bahçe girişindeki kapının arasına mı köşesine mi ne saklanmış bir kağıt buldu arapça yazılar yazıyordu üzerinde yengemle dayımın ismi filan vardı düşününce evet gerçekten araları bozuldu ama bu bir yandan da dayımın karaktersizliğinden kaynaklanıyor ki bana sorarsanız hala face üzerinden bu abazalığına devam ediyordur. Şimdi ben bunu büyüye mi bağlamalıyım yoksa dayımın karaktersizliğine mi ( kağıdı bi deterjanın içine katıp yazıları sildirip tuvalete attılar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?