Yani sadece evde oluyorsa sağa sola bakmanı tavsiye ederim ama dışardayken de oluyorsa orası psikolojik diyebilriimMerhabalar aylardır evde siyah uzun varlıklar, her gece kabus karabasan kuran sesleri şeytan görünümlü varlıklar görmekten bıktım. Psikolojim bozuldu, geçende arkadaşlarla korkumun üzerine gidelim diye korku filmine gittik sinemaya, koca sahnede sadece 3 kişiydik daha da travma yaşattı aliminiyüm. Hocalarla vs. konuştum basit bir karabasan olayı veya psikolojik rahatsızlıktır diyip bir kaç trick verdiler ayetel kürsi yan yatma gusül vs. vs. Fakat yok, büyü mü yapıldı acaba?
knk bence yapılmamıştır büyü ama yinede iyi bir hocaya görünmelisinMerhabalar aylardır evde siyah uzun varlıklar, her gece kabus karabasan kuran sesleri şeytan görünümlü varlıklar görmekten bıktım. Psikolojim bozuldu, geçende arkadaşlarla korkumun üzerine gidelim diye korku filmine gittik sinemaya, koca sahnede sadece 3 kişiydik daha da travma yaşattı aliminiyüm. Hocalarla vs. konuştum basit bir karabasan olayı veya psikolojik rahatsızlıktır diyip bir kaç trick verdiler ayetel kürsi yan yatma gusül vs. vs. Fakat yok, büyü mü yapıldı acaba?
Hocam bunun psikolojin bozulmuş olabilir bir psikiyatrise görünmeni öneririm.Merhabalar aylardır evde siyah uzun varlıklar, her gece kabus karabasan kuran sesleri şeytan görünümlü varlıklar görmekten bıktım. Psikolojim bozuldu, geçende arkadaşlarla korkumun üzerine gidelim diye korku filmine gittik sinemaya, koca sahnede sadece 3 kişiydik daha da travma yaşattı aliminiyüm. Hocalarla vs. konuştum basit bir karabasan olayı veya psikolojik rahatsızlıktır diyip bir kaç trick verdiler ayetel kürsi yan yatma gusül vs. vs. Fakat yok, büyü mü yapıldı acaba?
Eğer sorunlarınız devam ediyorsa, size profesyonel yardım sağlayabilecek bir uzmana başvurmanızı öneririm. Bir psikolog veya psikiyatrist, yaşadığınız sorunları daha iyi anlayabilir ve size uygun tedavi yöntemleri önerebilir. Düzenli bir şekilde terapi almak, sorunlarınızın üstesinden gelmenize yardımcı olabilir.kabuslar ve korku hissiyle ilgili rahatsızlıkların birçok farklı sebebi olabilir. Stres, anksiyete, uyku düzensizlikleri, uykuda nefes alma problemleri gibi durumlar kabusları tetikleyebilir. Psikolojik rahatsızlıklar veya travmatik deneyimler de benzer semptomlara yol açabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?