Büyü mü yapıldı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Zamamınnda ağı şeyler yaşamış biri olarak bu yaşadığın şeyler büyü değil büyüler genellikle karşıdakine zarar verme amaçlı yapılır fiziksel olarak bi zarar görmediysen yada direkt birebir senle temasa geçmedilerse büyü ihtimali az büyük ihtimalle basit olaylardır bu yuzden belirli bi süre sonra kendiliğinden geçecektir

If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Yani sadece evde oluyorsa sağa sola bakmanı tavsiye ederim ama dışardayken de oluyorsa orası psikolojik diyebilriim

Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
çok stresten olabilir psikolojik yani. büyü yapmak kolay bişey değil kimsenin kolay kolay şeyi yemez yani psikoloğa falan gidebilirsin yardımcı olurlar

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
knk bence yapılmamıştır büyü ama yinede iyi bir hocaya görünmelisin

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
kendi kendine psikolojini sey yapiyorsun nasil düsünürsen oyle olur hocam ama evet kara büyülerde var ama sen kimsinki büyü yapsinlar kankam neyse kotü kotü seyler düsünme iyi olusun ♥

Üye
3 HİZMET YILI
Hocam bunun psikolojin bozulmuş olabilir bir psikiyatrise görünmeni öneririm.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bu tarz bir meseleyi ancak bir psikolog çözebilir. Başka bir alanın uzmanına görünerek paranı ve vaktini harcama, en önemlisi de çözümü riske atma derim. Geçmiş olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
büyü yapılmasına gerek yok bunlar için benim hergün yaşadığım şeyler

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Psikolojik olduğunu düşünüyorum. Kendi böyle şeylere inandırıyorsun ve o yüzden böyle oluyor.

Javasc okyanustu ben de korsan
Süper Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bence psikolojik bir durum. Büyü gibi inançlara kapıldıkça seni daha çok etkisi altına alır. Pek fazla düşünmemeye çalış

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kabuslar ve korku hissiyle ilgili rahatsızlıkların birçok farklı sebebi olabilir. Stres, anksiyete, uyku düzensizlikleri, uykuda nefes alma problemleri gibi durumlar kabusları tetikleyebilir. Psikolojik rahatsızlıklar veya travmatik deneyimler de benzer semptomlara yol açabilir.
Post automatically merged:

Eğer sorunlarınız devam ediyorsa, size profesyonel yardım sağlayabilecek bir uzmana başvurmanızı öneririm. Bir psikolog veya psikiyatrist, yaşadığınız sorunları daha iyi anlayabilir ve size uygun tedavi yöntemleri önerebilir. Düzenli bir şekilde terapi almak, sorunlarınızın üstesinden gelmenize yardımcı olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...