Büyüdüğünü hissedememek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Cidden bazı sözler mermi gibidir insanı yaralar mesela ince seslisindir birisi sesin çok ince çok cılız derse canını acıtabilir ama bunları takmadıgın sürece ilerleyebilirsin. Yaşadığın olaylar seni olgunlaştırır eğer acıtasyon yaparak ilgi istiyorsan asla olgunlaşamazsın ve ilerleyemezsin. Çocuksan bir bakmışsın 20 li yaşlarını geçmişsin ve farkına bile varmıyorsun zaman çok hızlı değerini bilmek lazım.
Evet doğru zaman çok hızlı ilerliyor özellikle 2020 den sonra zaman kavramı çok değişti bende

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kanka kafana öyle bir dank ediyor ki benim çalışırken gelmişti

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Bence çocuk ruhlu olmak güzel günümüzden gülmek eğlenmek mutlu olmak lazım

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
one1man1' Alıntı:
Artık belirli bir yaşa geldim ama hiç o yaşta deilmisin gibi geliyor. Yasitlarima bakıyorum hepsi olgun hareketler içinde ama ben hala o olgunluğa ne fiziken nede bedenen erişmiş deilim gibi. Bunu yaşayan varmı aranızda gercekten çok moral bozucu bir durum

bence bu senin için daha iyi birşey olabilir kendini çocuk yaşta hissetmek bir çok kişinin hayali diyebilirim o yüzden moralini bozma hayatını bu şekilde yaşamanın tadını çıkar zaman nasıl olsa seni bir gün istemesen dahi daha olgun davranmaya mahkum bırakacaktır.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
one1man1' Alıntı:
Artık belirli bir yaşa geldim ama hiç o yaşta deilmisin gibi geliyor. Yasitlarima bakıyorum hepsi olgun hareketler içinde ama ben hala o olgunluğa ne fiziken nede bedenen erişmiş deilim gibi. Bunu yaşayan varmı aranızda gercekten çok moral bozucu bir durum

bence bu senin için daha iyi birşey olabilir kendini çocuk yaşta hissetmek bir çok kişinin hayali diyebilirim o yüzden moralini bozma hayatını bu şekilde yaşamanın tadını çıkar zaman nasıl olsa seni bir gün istemesen dahi daha olgun davranmaya mahkum bırakacaktır.
Umarım öyle olur benim içinde

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bende oyle hıseddıyorum ya nedense ne bılımm

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
en cok koyan kismi yasitlarimizin veya 1 2 yas büyük insanlarin önemli isler yapmasi insan durup kendini sorguluyor

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Hocam bu konudan muzdaripsin peki bu konu hakkında ne yaptın üzülmekten başka? Bir girişimin, bir çaban oldu mu? Eğer olmadıysa bence konfor alanından çıkıp bir şeylere atılmalısın, ben öyle çözdüm bu problemi.

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam kafanıza takmayın bu tür olaylar kişiden kişiye değişmektedir bazılarında geç oluyor bazılarında erken

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Hocam bu konudan muzdaripsin peki bu konu hakkında ne yaptın üzülmekten başka? Bir girişimin, bir çaban oldu mu? Eğer olmadıysa bence konfor alanından çıkıp bir şeylere atılmalısın, ben öyle çözdüm bu problemi.
Hayır dediğiniz gibi herhangi birşey atilmadim

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
ben yaşamadım fiziken daha eregenlik döneminde olabilirsin o yüzden olabilir ama ruhen sana bağlı.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Gerçekten seninle aynı durumdan müzdaribim, yaşıtlarıma bakıyorum bir de kendime bakıyorum resmen alakam yok

😀
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kardeşim bile benden olgun davranıyor sadece bu sorunu ben yaşamıyormuşum demekki

Uzman Üye
3 HİZMET YILI
Daha dün ortaokul arkdslarla döner yiyoduk 3 TL ye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...