Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üniversite sınavına girmek gibi bi düşüncem yoktu ama arkadaşlarım girsende barajı geçemezsin tarzı konuştukları için iddaya girerek sınava girmiştim sınavı kazandım ama arkadaşlarla görüşmeyi kestim kuru kuruya sınava girmiş olduk (NOT:ÜNİVERSİTEYİ BİTİRDİM)
Haftaya final haftam ve sayısız not var. Hiç çalışmadım ve hepsinden kalıcağımı biliyorum ama yinede çalışmıyorum o yüzden hayatım çok dğeğişik ve berbat geçiyor
10.06.2022 saat 18.10 da yaşanan olay bügun üniversite bitirme projemin sunum günüydü yani hocamla zoom üzerinde konumu anlatıcaktım 30 dakika öncede babanneme acıktığımı ve yemek yapmasını söyledim hoca bir anda benim zooma katılmamı söyledi neyse ben başladım konumu anlatmaya sona doğru yaklaştım babannem içeriden bağırmaya başladı bağırmasının sebebi normalde müzik veya oyun oynarken seslendiğinde onu duymamamdı sunumumda kekelemeye başladım ve hocadan izin alıp babanneme sunumda olduğumu söyledim ve sunumu okurken kekelemeye başladım dikkatim dağıldı çok utanç vericiydi .d
lise 1 de her lisede olduğu gibi okul tuvaletinde sigara içiyorduk bi kabine 7 kişi girmiş özgürlük heykeli gibi elleri yukarıya dikmiş sıra sıra duman alıyorduk taa ki hoca kapıyı açıp resmimizi çekene kadar malum 145 tl civarı bir para cezası yedik sigaralarımız gitti neyse okul bitti eve dönücez çıktık okuldan o hocayla karşılaştık sigara parası vermişti hepimize sağolsun