Shun FR
Seçkin Üye
haha ne güzel işte tadını çıkar , ben arıyorum mesela sobayı üzerinde ekmek kızartmak sabahları, kestane pişirmek vsBizim banyo hala sobalı aga ben büyüyemedim galiba
Yok canım , hep şeydir çocuk olduğumuz dönem ulan bir büyüsek şöyle olacak , böyle olacakhiç büyümeyeceğinimi sanıyordun hacım
Çok güzel oluyor hocam hasret gidermek için gelebilirsin bize Eskişehir deyim buyur sobanın içinde sucuk yaparız kestane pişiririzhaha ne güzel işte tadını çıkar , ben arıyorum mesela sobayı üzerinde ekmek kızartmak sabahları, kestane pişirmek vs
Haha ciddi misin , benim eniştemler orada şu illet geçerse geleceğim haberleşelimÇok güzel oluyor hocam hasret gidermek için gelebilirsin bize Eskişehir deyim buyur sobanın içinde sucuk yaparız kestane pişiririz
değerlerimizi kaybediyoruz , üzüldüğüm nokta orası göz göre göreherkes yorumlarda demis eskiler eskiden güzeldi diye. Aynen öyle aynı tadı bi daha vermezler
Sigara içmekten boğazlarım tahriş oldu resmen ağrı yapıyor artıkhüzünlendim sigara yaktım
küçükken dediğim şey de aksine büyüsek bir an öncede birşeyler yapsaktıkeske hep kucuk kalsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?