☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
insan kendi yaptığı edite 5dk güler mi yaBan yememek için girdiğim tribal enfeksiyon
32 tane edit yap abi bildirimi gelince bende yapayım dedimBen bu adama güveniyorum arkadaş kısmına bittim. Yine efsane bir edit eline sağlık
dostum yabancı arkadaşlar İngilizce çeviri istiyorlar onlarda izlesin diye altyazı ekliyorum bendeabbii bide ingilizceye çevirmişsin koptum çok iyi ADKHGADSAFDS
adamların dilinde f**k falan var bu biraz fazla gelmesin bu küfürler sonra westte bize kayarlar hkasdfgadfsdgjolasdginsan kendi yaptığı edite 5dk güler mi ya
Post automatically merged:
32 tane edit yap abi bildirimi gelince bende yapayım dedim
Post automatically merged:
dostum yabancı arkadaşlar İngilizce çeviri istiyorlar onlarda izlesin diye altyazı ekliyorum bende
yok bir sıkıntı olmaz dostum sonuçta edit eğlence amaçlı bir videoadamların dilinde f**k falan var bu biraz fazla gelmesin bu küfürler sonra westte bize kayarlar hkasdfgadfsdgjolasdg
yabancı arkadaşlar da editi anlasın diye bir güzellik yaptık editeaşko emeğine sağlık kral adamsın alt yazıylada uğraşmış helal olsun
baya iyi olmuş eline koluna sağlık✳✳ ✳✳
Forumun en efsane delisinden herkese merhaba dostlar
komik bir admin-üye editi gelsin diyen çok olmuş bana
bende editi yaptım yetmedi üzerine İngilizce altyazılı edit yaptım
komik bir edit oldu yine
kardeş payı dizisi bence cul diye oturdu
Herkese iyi seyirler dilerim
@LeftSpace hocam
✳✳ ✳✳
ustası olma yolunda gidiyoruz bakalım hobi olarak başladık seriye döktükAga sen bu işin ustası olmuşsun çok temiz olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?