by legend crazy sinematik giriş ve çıkışlı valorant edit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
1 dk lik 4k video 5gb yapiyor hadi bunu upload edebilirsen et bende mecbur avi video formatinda paylasiyorum 🙂
Media encoder kullanıyor musun ? Ve 4k çözünürlük nerede paylaşıyorsun youtube yada twitch yayın mı yapıyorsun ?

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
motıon blur felan eklesen super olur
Post automatically merged:

Hangı programdan yapılıyor bunlar bızde yapalım ya

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Media encoder kullanıyor musun ? Ve 4k çözünürlük nerede paylaşıyorsun youtube yada twitch yayın mı yapıyorsun ?
4k çözünürluk yuksek seviyede olduğu icin upload etmek zor oluyor dostum bende şuan için foruma yaptıgim editleri paylaşıyorum youtube içeriği yapmak için çalışmalarım devam ediyor
Media encoder dan ziyade capcut,vn ve after effects den yardım alarak bu editleri yapiyorum

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
4k çözünürluk yuksek seviyede olduğu icin upload etmek zor oluyor dostum bende şuan için foruma yaptıgim editleri paylaşıyorum youtube içeriği yapmak için çalışmalarım devam ediyor
Media encoder dan ziyade capcut,vn ve after effects den yardım alarak bu editleri yapiyorum
1- Tahmin ettiğim gibi Media encoder 'dan bir habersin.
After effect projelerini media encoder ile açıp render alarak , After effect çıktısı 4k video 10 gb ise media encoderdeki geniş kodek desteği sayesinde 4k video 500mb 'a indirebilirsin (tamamen örnek amaçlı değerler).

2- Upload etmek zor onu anladım her seferinde söylüyorsun zaten , bana sadece şunu söyler misin ? = 4k video alıp da ne yapıyorsun ? Nerede paylaşıyorsun ? En baba youtuberların bile çoğu 4k içerik paylaşmıyor sen ne amaçlı 4k render alıyorsun bu soruya cevap almak için soruyorum.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
1- Tahmin ettiğim gibi Media encoder 'dan bir habersin.
After effect projelerini media encoder ile açıp render alarak , After effect çıktısı 4k video 10 gb ise media encoderdeki geniş kodek desteği sayesinde 4k video 500mb 'a indirebilirsin (tamamen örnek amaçlı değerler).

2- Upload etmek zor onu anladım her seferinde söylüyorsun zaten , bana sadece şunu söyler misin ? = 4k video alıp da ne yapıyorsun ? Nerede paylaşıyorsun ? En baba youtuberların bile çoğu 4k içerik paylaşmıyor sen ne amaçlı 4k render alıyorsun bu soruya cevap almak için soruyorum.
1- bu programdan haberim var ama dostum afterla sadece logo editleri çalışması yapıyorum kapsamlı editler için video kalitesini bozmadan düşürmesi güzel bir olay bu program için ,
Foruma attıgım videolar küçük çaplı videolar olduğu için o kadar büyük çözünürlüğe de gerek yok mp4 formatından m4v formatında çıktı alıp mp4 formatına gerek kalmıyor.

youtube gibi bir platforma içerik yüklemediğim içinde gerek kalmıyor
Youtube a Valo gibi oynayış editleri yükleyeceksem kullanabilirim bu programı

2-artık 4k render alıp edit yapmıyorum dostum 720p 60 fps dosya şekli benim için yetiyor ilk başlarda yaptığım videolar için 4k çıktı alıyordum deneme amaçlı Videolar olduğu için 720 p olarak çıktı almaya başladım.

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
seni takip ediyorum cünkü o kadar güzel editlerin varki

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Çok güzel bir edit olmuş klipler güzel edit güzel eline ve aimine sağlık

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
seni takip ediyorum cünkü o kadar güzel editlerin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...