1- Tahmin ettiğim gibi Media encoder 'dan bir habersin.
After effect projelerini media encoder ile açıp render alarak , After effect çıktısı 4k video 10 gb ise media encoderdeki geniş kodek desteği sayesinde 4k video 500mb 'a indirebilirsin (tamamen örnek amaçlı değerler).
2- Upload etmek zor onu anladım her seferinde söylüyorsun zaten , bana sadece şunu söyler misin ? = 4k video alıp da ne yapıyorsun ? Nerede paylaşıyorsun ? En baba youtuberların bile çoğu 4k içerik paylaşmıyor sen ne amaçlı 4k render alıyorsun bu soruya cevap almak için soruyorum.
1- bu programdan haberim var ama dostum afterla sadece logo editleri çalışması yapıyorum kapsamlı editler için video kalitesini bozmadan düşürmesi güzel bir olay bu program için ,
Foruma attıgım videolar küçük çaplı videolar olduğu için o kadar büyük çözünürlüğe de gerek yok mp4 formatından m4v formatında çıktı alıp mp4 formatına gerek kalmıyor.
youtube gibi bir platforma içerik yüklemediğim içinde gerek kalmıyor
Youtube a Valo gibi oynayış editleri yükleyeceksem kullanabilirim bu programı
2-artık 4k render alıp edit yapmıyorum dostum 720p 60 fps dosya şekli benim için yetiyor ilk başlarda yaptığım videolar için 4k çıktı alıyordum deneme amaçlı Videolar olduğu için 720 p olarak çıktı almaya başladım.