☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
oynaya oyana sniper ustası olduk artık bileği biraz daha güçlendirmek gerekliHocam her zamanki gibi döktürmüşsün eline sağlık iyi forumlar
Bu bi yetenek hocam her yiğidin harcı değiloynaya oyana sniper ustası olduk artık bileği biraz daha güçlendirmek gereklizoom çek atış yap
bir kere dc de cs2 yayınımı görsen ne vuruşlar yapıyoruzBu bi yetenek hocam her yiğidin harcı değil
Ben senin çoğu editini izledim hile diyenler'de izlemeli bence hile böyle oynamaz sen hile'den daha iyisinbir kere dc de cs2 yayınımı görsen ne vuruşlar yapıyoruz
kİmse inanmıyor hile falan kullanıyorsun diye
dc de cs2 yayını yapıyorum arada sadece awp vuruşlarımı görmen gerekliBen senin çoğu editini izledim hile diyenler'de izlemeli bence hile böyle oynamaz sen hile'den daha iyisin
Tabi öyle mesela bi güzel vuruşlar yapıyorsun maçta hemen hile aim wall yapıştırıyorlar.Biraz övseler keşkede yok böyle güzel vuruş yiyince veya bi maçta 40 50 vurduysan hemen hile yazıyorlardc de cs2 yayını yapıyorum arada sadece awp vuruşlarımı görmen gerekli
cs2 de ölüm maçında 10dk lık maçta 40-50 adam vuruş garanti eski cs cilerden kim kaldı ya
1.6 da az mı antreman yapmadık
bilek power :d
videoya göre düzgün edit yapmış hocamEfekt az olmuş usta bi dahakine daha fazla efekt olmalı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?