No Recoil bana sebep olabilir.No recoil ile sıkıntı oluyor mu? Kill sayısını genelde 7-8 civarı tutuyorum.
recolini ac 3 dk 10 yıl ban benm as hesabım gitii full+full acmayın onu normal oynayın aim kulann onda sıkıntı yok ama recolini acmayinNo recoil ile sıkıntı oluyor mu? Kill sayısını genelde 7-8 civarı tutuyorum.
Norecoil ile alakalı degil sıkıntı insanlar seni izleyip report ediyor onunla alakalıNo recoil ile sıkıntı oluyor mu? Kill sayısını genelde 7-8 civarı tutuyorum.
Bilmiyordum öğrendim tesekkürler.Bu kadar renkli yazmanın kurallara aykırı olduğunu umarım biliyorsundur. Kuralın bulunduğu konu.
Emülatördeki güncelleme pubg ile yada sistem ile alakalı değil nonolive ve livestream güncellenmiş bizim açımızdan bir sıkıntı olmaz bir şeyi eksik yapıyorsunuz dikkatli yapınARKADAŞLAR EMÜLATÖRÜ BUGUN GÜNCELLEME GELMİŞ GÜNCELLEDİM GÜNCELLEDİKTEN SONRA YANLISLIKLA CEBERUS APKSINI SİLMİŞTİM ŞİMDİDE HİÇBİŞEKİLDE AÇMIYOR APK YI CANT OPEN FILE DIYOR ACİL Bİ ÇÖZÜM LAZIM
facebook hesabına tıkladığımda oyun donuyordu benimde sonra ceberus apklarını sildim girdim düzeldi yani ban yememişiz sorun bypass apksında ve bu sorunu düzelttievet şimdi veri yolu değişti dedi ve giremedim bi daha10 dk oldu bakalım ne zaman açılacak
Bypass konusundaki temizlikleri yapın 2 dk lık işlemler 2 dk sonra banınız kalmayacakevet şimdi veri yolu değişti dedi ve giremedim bi daha10 dk oldu bakalım ne zaman açılacak
para birimi derken biraz açıklarsanız yardımcı olayımbypass dan sonra herhangi bir para biriminde oynama yapabilir miyiz?
UC ye olmaz tabii ki ama BP veya Gümüş Parçacık'a hile uygulayabilir miyiz diye sormuştum.para birimi derken biraz açıklarsanız yardımcı olayım
bu tarz hileler banlanmanıza cok güzel bir zemin hazırlarUC ye olmaz tabii ki ama BP veya Gümüş Parçacık'a hile uygulayabilir miyiz diye sormuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?