aynen parayla satan var bypass..ben kullaniyorum 8 ci sezonda simdiye kadar bir sorun yasamadim.10 dakikalik ban bile vermiyor..bypass + parali hile
Post automatically merged:
istersen ozelden yaz sana linkini ve discord adreseni atayim
knk sana ilk ben yazmıştım ama bana atmamışsın ? atarmısın tekrar .beyler ozelden yazanlara linki paylasdim..guvenilirmi diye soruyorsaniz evet guvenilir.bende ilk aldigimda dolandirilacagimi sandim.ama simdi 1 aylik aliyorum hileleri..3 gun bundan once pubg lite icin 7 gunluk hile aldim
dostum ozelden bana ulaşabılırmısınBende alabilirim, teşekkürler
bende alabılırmıyım linki?beyler ozelden yazanlara linki paylasdim..guvenilirmi diye soruyorsaniz evet guvenilir.bende ilk aldigimda dolandirilacagimi sandim.ama simdi 1 aylik aliyorum hileleri..3 gun bundan once pubg lite icin 7 gunluk hile aldim
Dostum özelden mesaj yazmaya yetkim yok sanırım yeni olduğum için. canisik1250@gmail.com bu mail yoluyla paylaşmanı rica etsem?ben oyle yaptim sonra 1 aylika gecdim
ozelden yazsana bana
attım mailDostum özelden mesaj yazmaya yetkim yok sanırım yeni olduğum için. canisik1250@gmail.com bu mail yoluyla paylaşmanı rica etsem?
fiyat neymısbana linki verdi ama henüz kullanmadım kullanan var mı ?
paypal ile ödeme yapılıyor fakat türkiye de paypal yasak :/
aldın mı kardesım ? aldıysan ödemeyi nasıl yaptın ?knk sana ilk ben yazmıştım ama bana atmamışsın ? atarmısın tekrar .
kardeş linki bizede atarmısınfiyat neymıs
jupix1907@yandex.com maıl atarmısın?yeni oldugunuz için msj atamıyorum
faruk_44610@hotmail.comyeni oldugunuz için msj atamıyorum
kardeşim bana hala atmadın : justgamer344@gmail.comyeni oldugunuz için msj atamıyorum
kardesim bana linki atarmısın ben alabılırsem haber ederım emrhiskscn@gmail.com mail atarsan sevinirimben alamadım paypaldan ödemeyi kabul etmiyor nedense alabilen olursa haber edin arkadaslar
gönderdim knkkardesim bana linki atarmısın ben alabılırsem haber ederım emrhiskscn@gmail.com mail atarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?