yok işte 3 maç attık öldürrümüz herkes bizi izliyordu birde uça uça gidiyorduk çünkü yani biz bir iki reportla bile 10 dakka yiyoz onda o bile yokSallıyodur gordunmu gozunle hic ban yemedigini dostum
7. sezon güncelleme gelince çok kişi ban yedi o zamanda hala açıktı heraldeyalan dostum. illegal sonu yasaklanmaktır eninde sonunda. o arkadaş daha önce yemiştir banı. ha onun şansı biraz yaver gitmiş ama sonunda oda yer banı çünkü bende bir ara kaptırdım 1. sezondan 6. sezona kadar sadece emülatör bypass sız ve sadece yer gösterici kullandım. 6. sezon emülatörü bypasladım no recoil ve aim açık oynadım sezon sanonu kadar sıkıntı yoktur sezon bitti 7. sezona girdik royal pas elit aldımbir gün baktım 2029 bu işin uçarı kaçarı yok sonucu ban. sadece esp kullanımı ban atmıyor çok çok nadir ama emülatör bypass no recoil ve aim kesinlikle bir gün ban yiyor.
youtubede bir video buldum yabancı biri çekmiş bir programla oyundayken ip değiştiriyor filan onu deniyecem bakalım sen ip değiştiriyormuydunsürekli güncel hile kullanırsan ban yemezsin dostum bende 1 aydan fazladır bypass kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?