Bypass Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar dün birine denk geldim oda bypasslı adam 1 aydan fazladır kullandını söyledi KD si 29.00 yani adam hiç ban yemeden aim no recoil araba uçurma hilesi zıplama duvardan sıkma hepsini açıp oynuyordu ona rağmen 1 kere ban yememiş fatih olmuş bide 2 3 maç attık adam arabayı uçurtup adamların üstüne gidiyordu yani hiç gizlemeden biz no recoilli bi maç atıyoruz 10 dk ban yiyoruz ondan sonra sürekli yiyoruz artık adamın dedine göre host dosyasından ziyade başka bi dosyayıda değiştiriyormuş ve emülatörün ip adresini değiştirmeden filan bahsetti güvenli hale getirmeyle ilgili bilgisi olan varmı bypass konusuna yazıcaktımda boş yere orda biri benle tartışınca orda susturulduk

Üye
6 HİZMET YILI
Ben vıp kullandım o bile ban attı dostum 68 lv kaekter gıttı fatiteyken yazdım ban geri 55 lv çar verdiler oda çöp

Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ne gerek var ki o kadar beli edip oynamaya yani gereksiz o kadar özellik.

Gafa Leyyla
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
yalan dostum. illegal sonu yasaklanmaktır eninde sonunda. o arkadaş daha önce yemiştir banı. ha onun şansı biraz yaver gitmiş ama sonunda oda yer banı çünkü bende bir ara kaptırdım 1. sezondan 6. sezona kadar sadece emülatör bypass sız ve sadece yer gösterici kullandım. 6. sezon emülatörü bypasladım no recoil ve aim açık oynadım sezon sanonu kadar sıkıntı yoktur sezon bitti 7. sezona girdik royal pas elit aldım :D bir gün baktım 2029 :D bu işin uçarı kaçarı yok sonucu ban. sadece esp kullanımı ban atmıyor çok çok nadir ama emülatör bypass no recoil ve aim kesinlikle bir gün ban yiyor.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Hileyi sadece açıp özelliklerini kullanmasanız bile ban yeme riskiniz vardır çünki hile oyuna injectleniyor sadece bu bile ban riskidir .

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
sürekli güncel hile kullanırsan ban yemezsin dostum bende 1 aydan fazladır bypass kullanıyorum.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Sallıyodur gordunmu gozunle hic ban yemedigini dostum
yok işte 3 maç attık öldürrümüz herkes bizi izliyordu birde uça uça gidiyorduk çünkü yani biz bir iki reportla bile 10 dakka yiyoz onda o bile yok
yalan dostum. illegal sonu yasaklanmaktır eninde sonunda. o arkadaş daha önce yemiştir banı. ha onun şansı biraz yaver gitmiş ama sonunda oda yer banı çünkü bende bir ara kaptırdım 1. sezondan 6. sezona kadar sadece emülatör bypass sız ve sadece yer gösterici kullandım. 6. sezon emülatörü bypasladım no recoil ve aim açık oynadım sezon sanonu kadar sıkıntı yoktur sezon bitti 7. sezona girdik royal pas elit aldım :D bir gün baktım 2029 :D bu işin uçarı kaçarı yok sonucu ban. sadece esp kullanımı ban atmıyor çok çok nadir ama emülatör bypass no recoil ve aim kesinlikle bir gün ban yiyor.
7. sezon güncelleme gelince çok kişi ban yedi o zamanda hala açıktı heralde
Post automatically merged:

sürekli güncel hile kullanırsan ban yemezsin dostum bende 1 aydan fazladır bypass kullanıyorum.
youtubede bir video buldum yabancı biri çekmiş bir programla oyundayken ip değiştiriyor filan onu deniyecem bakalım sen ip değiştiriyormuydun

GOAT
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Host değişip değişmemek fazla işe yaramıyor,denemiştik onu zamanında her türlü en sonda ban yiyorsun,güncelde kullansan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...