- Yasaklandı
-
Banlı Üye
bypass 10 yıllık ban yemesını engelllıyor ama genede oyle veya boyle ban yıyorumkardeş bypass kullanmama rağmen diyorsun ama banın sebebi zaten bypassbir çözümü yok şu an. sisteme yakalanmayan bypass yok.
yanlış biliyorsun. bypass mobil oyuncularla eşleşmeni sağlayan birşey. konularda biraz dolaş görürsün kardeşim, milletin başı döndü ban yemektenbypass 10 yıllık ban yemesını engelllıyor ama genede oyle veya boyle ban yıyorum
Bypass ın asıl amacı sistemin hileyi tespit edip ban yemeyi engellemesi(cheat engine aç black sky yap mesela bypassiz direk 10sene ban),ek özellik olarak Mobil eşleşmesi de var tabi. Tabiki bypass stabil olmadığı için banın asıl sebei bypass oluyoryanlış biliyorsun. bypass mobil oyuncularla eşleşmeni sağlayan birşey. konularda biraz dolaş görürsün kardeşim, milletin başı döndü ban yemektenşahsen ben de 3 hesabı 10 yıl banlattıktan sonra bypasssız oynamaya başladım kafam rahat
bak işte bişey daha öğrendikBypass ın asıl amacı sistemin hileyi tespit edip ban yemeyi engellemesi(cheat engine aç black sky yap mesela bypassiz direk 10sene ban),ek özellik olarak Mobil eşleşmesi de var tabi. Tabiki bypass stabil olmadığı için banın asıl sebei bypass oluyor
nerden ındırcem pekireis cerberus 1. 4.4 kullan onda ban yok 1haftadır kullanıyorum 25 leş yaptım hile ile ban yok 1.4.5 sıkıntılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?