Bypass the ban on the "iron ban"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Unknown
Donator
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Merhaba memoryhackers üyeleri.
HWID'inizi sorunsuz bir şekilde nasıl değiştireceğinizi öğretmeye karar verdim, çünkü çok hoş olmayan bir hikaye oldu, Skype beni 2 saat boyunca internette arama yaparak donanımsal olarak yasaklamaya karar verdi, HWID pc'yi değiştiren çok kullanışlı bir programla karşılaştım ve böylece ban yok oluyor.
Programın kendisine ihtiyacımız var ve birazcık zamana.
Önce programı yönetici olarak çalıştırın.
212-021c5c3a1970e731ae319463e014e1d7.jpg

Ve fotoğrafta gördüğünüz üzere bizim HWID var biz burda 2 tane sayı değiştirdiğimizde yeni HWID imizi alıyoruz.
ayrıca aynısı diğer hdd lere yapıyoruz.
tebrikler artık banınız kalkmıştır.

FAQ: Valorant veya daha büyük oyun geliştirecilerin oyunlarında denemeyin çalışmaz.
indirme linki ->
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Merhaba memoryhackers üyeleri.
HWID'inizi sorunsuz bir şekilde nasıl değiştireceğinizi öğretmeye karar verdim, çünkü çok hoş olmayan bir hikaye oldu, Skype beni 2 saat boyunca internette arama yaparak donanımsal olarak yasaklamaya karar verdi, HWID pc'yi değiştiren çok kullanışlı bir programla karşılaştım ve böylece ban yok oluyor.
Programın kendisine ihtiyacımız var ve birazcık zamana.
Önce programı yönetici olarak çalıştırın.
212-021c5c3a1970e731ae319463e014e1d7.jpg

Ve fotoğrafta gördüğünüz üzere bizim HWID var biz burda 2 tane sayı değiştirdiğimizde yeni HWID imizi alıyoruz.
ayrıca aynısı diğer hdd lere yapıyoruz.
tebrikler artık banınız kalkmıştır.
indirme linki ->
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Eğer valorant banını kaldırır diye düşünüp yaparsanız yapmanıza gerek yok kaldırmaz hüsrana uğramayın diye söylüyorum arkadaşlar

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
ban kaldırmak icin yapılırsa boşuna kalkmaz farklı bi diskten bilgisayardan yükleyip oynamak lazım örnek valorantdan direk ban yiyince pciniz de ban yiyor

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Valorantın hwid banı kolay kolay kalkmıyor ya sağlam bi spoofer lazım ginede sağlıklı konu olmuş eline sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...