20 Mar 2017 Yasaklandı #1 SinanD85 S Banlı Üye Katılım 16 Eki 2016 Mesajlar 122 Tepki puanı 8 9 HİZMET YILI Beyler ben internette hacker uygulamarı ararken bir tane program buldum Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Beyler Virus Bulma Nedeni Program ByPass vb. şeyler olduğu için bu yüzden virüs buldu Zaten Program Benim Kodlamam değil Fotograf:
Beyler ben internette hacker uygulamarı ararken bir tane program buldum Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Beyler Virus Bulma Nedeni Program ByPass vb. şeyler olduğu için bu yüzden virüs buldu Zaten Program Benim Kodlamam değil Fotograf:
20 Mar 2017 Yasaklandı #2 oldplayer66 O Onaylı Üye Katılım 21 Ocak 2017 Mesajlar 81 Tepki puanı 12 9 HİZMET YILI birader açmasan daha iyiydi bunu çünkü darkcomet var içinde baktım . pc n tehılıkede olabılır dark comet remover ıle tarama yaptırmanı tavsiye ederim .. Zararsız virüs değil yane içindeki .
birader açmasan daha iyiydi bunu çünkü darkcomet var içinde baktım . pc n tehılıkede olabılır dark comet remover ıle tarama yaptırmanı tavsiye ederim .. Zararsız virüs değil yane içindeki .