Bypass

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Beyler cerberus 1.4.5 ı denedım girdigim her macın ortasında ban yedım 10 dk bypass me 7.0ı denedım 8-9 el oynadım 1 kez 10 dakka ban attı sonra sıldım 5.0 ıle 2-3 gün oynadım oda toplamda 4-5 kez 10 dk ban attı simdi tekrar yuklemeye korkuyorum acıkcası arkadasımda 5-6 defa 10 dk ban yedı sonradan 10 yıl yedı bildiginiz bir yontem varmı ban yememek adına host ve komut istemi dısında yada bu saydıgım bypasların üst versiyonları çıktımı bilginiz varmı

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
1.4.4 LTE Kullanıyorum sadece 1 gün 2 kere 10 dk yedim ondan sonra yemedim

Üye
6 HİZMET YILI
Cerberus 1.4.4 kullanıyorum dünden beri sürekli ban atıyor. yeni hesap açtım önbelleği temizledim şu an deniyorum duruma göre size haber vereceğim.

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
bypass ban riskidir. maalesef

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Cerberus 1.4.4 Kullanıyorum 1 Haftadır Ban Yemedim

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bypassme kullaniyom sezon basindan beri sadece 2 kere ban atti biti 10 dk biri 6 saat baska bi daha ban yemedim her oyuna girmeden once mh nin host dosyasini indirin icinden host restlemeye girin 3 tane buton var ortadakine basin bunu pcnin yonetici izni vermeyip host dosyasini degistirmedigi icin yapiyoruz sonra host dosyasini her oyuna giriste bu sekilde degistirin suan 3.4 haftadir kullaniyom bu sekil o iki ban atmasindan sonra hic ban yemedim

Not: kesinlikle aimbotu kullanmayin ben acmiyom

sadece hileyi yapan reis bi aimbotu nasil guvenli calistirabiliriz risk almadan bu is nasil olur bu sorunun cevabini ariyorum bende

Cerberusu cok denedim aninda ban atiyo yok 1.4.5 yok 1.4.4 mus baska sitelerde gorurseniz inanmayin arkadaslar hepsi yalan dolan

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bypassme LD player da kullanılıyor mu ?

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
BypassMe var gençler ciddiyim sağlam birşey cerberusa bin çakar. Magic ile platin kademede 20 kill altı almıyorum. Her el en az 16 26 arası 4 el attım hala ban yemedim. Magic Kullanmadan oynasam galiba hiç ban atmıcak .D Sadece 600 Km den araba patlattım 2 kez ondan 1 gün yedim.

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Benim rekor suan 36 daha kiramadim o rekoru pocinkiye bi atladim heryeri temizledim ciktim bot mot adamis falan filan alayina tek giristim 8 tane kit gitti ama takim arkadasinda saglam olduktan sonra sikinti yok

Not:eger oyun baslangicinda butun oyuncular bot ise corba parasi cikiyo

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
bypass kullanırken neden aimbota ihtiyaç duyarsınız çözemedim

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sonra diyolar ki bypass çalışmıyor ban atıyor al işte

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bypass me ile mi yaptın bunu. @oyundelisi123123
haci bypassme ile belki 50 farkli yontem denedim hileyi sadece 1 gunde farkli farkli ozellikleri acarak inceledim aimbot kesinlikle yuzde 50 ban riski tasiyo cunku sen adama hedef aldiginda namlunun adama kaydigini dusman goruyo takim arkadasinda sen ayarlardan izlemeyi kapatsan dahi o seni goruyo onuda anlamis degilim onuda denedim ayarlar kapali olsa dahi takim arkadasin seni goruyo

Her oyuna giriste host dosyasini degistiririm bide her giriste temp i de silersen cok iyi olur cunku oyun oraya dat. dosyasi kayıdı yapiyo ben bunlari siliyom 3 haftadirda bu sekil kullaniyom daha bi sikinti cikarmadi bypass
Ban riskini azaltacak farkli bi yontem varsa sizde paylasin

Uzun lafin kisasi Benim deneyimim buna dayanstiriyo ‍

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI

O takım arkadaşının izleyici olmasını kapattığın ayar sadece lobideki bir arkadaşının seni izlemesine izin vermez. Squad bir takımda oynuyorken takım arkadaşların öldüğü zaman seni izleyebilir.

Ban yememek için en kolay yöntem aslında emülatör olduğunu hadi bunu da geçtim hile kullandığını belli etmemek. Oyun tabi ki kendine göre hileye karşı algılama sistemleri geliştirecektir. Zaten bypass sürümleride bunu baz alarak oluşturuluyor.

Ama sen gider hileli oynarsan ban riskin artar ve ayrıca emülatörün dosyalarını değiştirdiğin açığa çıkar. Önce 10dk ban atarlar daha sonra 1 gün ban atarlar ama sen 30 kill almaya doymadığın için tekrar girersin ve istersen hiç kill alma aynı sistem bilgileri ile girdiğin için lobi ekranında bile otomatik 10 yıl ban atarlar.

Uzun lafın kısası bypass kullandığını belli etmeyeceksin. Ama bu banlanmayacağın gerçeğini değiştirmez sadece uzatır. Hileli oynadığın zaman riski artırırsın unutma

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Risk herzaman icin var hepimizin amaci zaten ban riskini azaltmaya çalışmak

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
BypassMe 10 yıl ban yedım sımdı. Sen dedın dıye yaptım dırek veri değişimi

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
bypassme kullandım bende elmas 1 den tac1 e kadar cıktı fpp duoda ama sıkıntı su arkadasım 10 yıl yedi bende 4-5 defa 10 dk yedim korkuyorum suan tekrar yuklemeye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...