Kolay yoldan, pek uğraşmadan, az çok tanınmak istiyorum diyorsan doğru yerdesin. Daha önce de bahsettiğim gibi Steam'de ücretsiz olarak çıkan bir oyun var. Black Desert tarzı fakat değil. Oyunun adı KurtzPel. 3 Temmuz güncellemesiyle oyun tamamen P2W haline geldi. Yeni gelen karmalar,silahlar, bayrak sistemi vb. tamamen değişti. Oyunun Anti-Cheat sistemi yok. Hilesini eskiden yapan yapıyordu fakat şuan güncel olarak yapan birisi görmedim. Vaktim var, tam da canım sıkılıyordu derseniz buyrun şansınızı deneyin derim. Şahsen bu oyunda ciddi emeklerim geçti fakat bu gelen 3 temmuz güncellemesiyle oyun P2W olduğu için artık pek girmiyorum. Şu aralar çeşitli Youtuber'lara sponsorluk veriyorlar oyun hakkında video çekmeleri için. En son CarryPotter çekmişti de sonra kimler çekti bilmiyorum.
Uzun lafın kısası, bu anti-cheat sistemi olmayan oyuna istediğiniz hileyi rahatça yapabilirsiniz. Canı sıkılan falan varsa girsin kafasına göre istediğini yapsın. Oyun 6 GB. Steam'de ücretsiz.
İyi Hileler. ♥
Uzun lafın kısası, bu anti-cheat sistemi olmayan oyuna istediğiniz hileyi rahatça yapabilirsiniz. Canı sıkılan falan varsa girsin kafasına göre istediğini yapsın. Oyun 6 GB. Steam'de ücretsiz.
İyi Hileler. ♥