BySezgin Hackers "Envanter" + 16 "Özellik" Güncel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Özellikleri:
Name ESP
Sınırsız Mermi
No Fall Demage
Rapid Fire
Boom Speed
Speed
WallShot
TeamKill
Always HeadShout
Ölümsüzlük
YP Booster
Tek Atma
ENVANTER

Wb7D9P.png

Windows 7
Windows Xp
Windows 8

PQlDQb.png

1. Verdiğim Rar'dan Debug Klasörünü Masaüstüne Atın...
2. wolftü'ı Yönetici Olarak Çalıştırın.

3. wolftü Xigncode Sağ Altta Dolarken Debug Klasörünün içindeki BySezGin Hacker'i Yönetici Olarak Çalıştırın...

ZY933A.jpg

Böyle Bir Ekran Gelecektir Karşınıza

CSH... VE BİN... Örnek : 4561564 Rakam Olacaktır..
Rakam Olduktan Sonra CHS... Ve BİN'İN Altındaki özellikleri seçebilirsiniz.
Envanterin Karşısındaki kutucukları'da Aktif Edebilirsiniz.. Anti Ahh ve Aimi Aktifleştirmeyi Unutmayın...
OBJ'YE Şimdilik dokunmuyoruz. Odaya Girip Oyunu Başlattıktan Sonra OBJ'de Ayni Şekilde 546164 Olucak Olduktan Sonra Obj'nin Altındaki Özellikleri de Seçebilirsiniz...

NkZDNX.png

Oyunun Bitimine Az Kala OBJ Ve Envanterin Karşısındaki Kutucukları Ve Anti Ahh, Aim'in Kutucukların Tikini Kaldırın... Yoksa Oyundan Atabilir.. Oyuna Girdiğiniz Zaman Tekrardan Aktifleştirebilirsiniz.
Virüs programınız varsa devre dışı bırakınız... Kesinlikle Virüs Yoktur Ama Bazı Programlar Virüs Olarak Görüyor...

9GmN3N.png

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

NET FRAMEWORK HATASI ALANLAR BUNU OKUSUN : 
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,].NET Framework Başlatma Hatası Çözümü

Arayüz'de .NET Framework hatası alan arkadaşlarımız için açılmış bir çözüm konusudur.

Hata;
Bu uygulamayı çalıştırabilmeniz için önce .NET Framework'ün aşağıdaki sürümlerinden birisini yüklemeniz gerekir:
v4.0
.NET Framework'ün uygun sürümünü edinmeyle ilgili yönergeler için uygulama yayımcınıza başvurun.

Çözüm;
 .NET Framework'ü indiriniz.

--------
Bilgisayarınızda hali hazırda kurulu .NET Framework var ise ve hata alıyorsanız; sizdeki sürümü kaldırınız. Bilgisayarınızı CCleaner (ya da benzer programlarla) temizleyin. Ardından yukarıda ki linkten .NET Framework'ü indiriniz.[/FONT]

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Sayin Üyemiz İndirme Link'iniz Ve Virüs Total Linkini Güncelleyiniz.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Sen oto kapatmayı yapmadınmı aslında csh bin obj oto cekmeyi yapsan hilene Güzel Olur Birde Tema Ekledinmi

TheGodFatheR' Alıntı:
Sen oto kapatmayı yapmadınmı aslında csh bin obj oto cekmeyi yapsan hilene Güzel Olur Birde Tema Ekledinm iSüper Olur

Zaten Otoymuş La Görmedim

Bidaha Söylüyorum Rarı Taratmayın Hileyi Yada Linki Taratın

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
TheGodFatheR' Alıntı:
Sen oto kapatmayı yapmadınmı aslında csh bin obj oto cekmeyi yapsan hilene Güzel Olur Birde Tema Ekledinmi

TheGodFatheR' Alıntı:
Sen oto kapatmayı yapmadınmı aslında csh bin obj oto cekmeyi yapsan hilene Güzel Olur Birde Tema Ekledinm iSüper Olur

Zaten Otoymuş La Görmedim

Bidaha Söylüyorum Rarı Taratmayın Hileyi Yada Linki Taratın

Beğendiğin için sağol..

Ajan1907
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Çok güzel hiç bir türlü log almadım teşekkür ederim ellerine ve emeğine sağlık cansın <3 Saygılar...

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Hileyi İlk Açtımda Csh Ve Bin Zaten Gelmiyor Ayrıca Onlar Gelmediği için ÖZelliklerde Seçilmiyor

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
emreare190746' Alıntı:
Çok güzel hiç bir türlü log almadım teşekkür ederim ellerine ve emeğine sağlık cansın <3  Saygılar...

Teşekkür Ederim Beğendiysen Rep verirsen sevinirim vermezsen canın sağ olsun kardeşim.. iyi eğlenceler

TheGodFatheR' Alıntı:
Hileyi İlk Açtımda Csh Ve Bin Zaten Gelmiyor Ayrıca Onlar Gelmediği için ÖZelliklerde Seçilmiyor
İlk Baş Wolfteamı Yönetici Olarak Çalıştır wolftü Altta Dolarken Hileyi Yönetiic Olarak Çalıştır Gelecektir..

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
TheGodFatheR' Alıntı:
Zaten Oyle Yapıyom :ŞD

Sende Cahil Ettin Bizi
estağfirullah ::D kardaş o zaman pc de veya bir şeyde hata var bak diğer arkadaş sorunsuz açıyormuş :)

askin1001' Alıntı:
TheGodFatheR' Alıntı:
Zaten Oyle Yapıyom :ŞD

Sende Cahil Ettin Bizi
estağfirullah ::D kardaş o zaman pc de veya bir şeyde hata var bak diğer arkadaş sorunsuz açıyormuş :)

Teamwiwerin varsa yardımcı olim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...