- Yasaklandı
Virtualization varken böyle korumalarla uğraşmak zaten zaman kaybı.Modlu ConfuserEx mi? Çünkü bildiğin tüm GUI confuserEx ama renkler değiştirilmiş. Kriptolaması ne kadar güçlü veya değiştirilmiş mi belli değil. @Rexy bir baka bilir misin kaç dk dayanıcak
Post automatically merged:
Ayrıca paralı değil bildiğin kodları githubda varBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapveya eskiden paralı olabilir...
evet dikkat edersen o bedava sürümü biraz kafanı çalıştır.Modlu ConfuserEx mi? Çünkü bildiğin tüm GUI confuserEx ama renkler değiştirilmiş. Kriptolaması ne kadar güçlü veya değiştirilmiş mi belli değil. @Rexy bir baka bilir misin kaç dk dayanıcak
Post automatically merged:
Ayrıca paralı değil bildiğin kodları githubda varBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapveya eskiden paralı olabilir...
ve elimden geldikçe koivm'den uzak durmaya çalışıyorum.Virtualization varken böyle korumalarla uğraşmak zaten zaman kaybı.
ve ve ve artık sanallaştırıcı kırılıyorVirtualization varken böyle korumalarla uğraşmak zaten zaman kaybı.
bebem ben bunu kullanmıyorum benim korumam kıralın gelse kıramaz tuts4you hard crackerler bile kıramıyorbi exe koru paylaş kırıyım paralı korumalar boyleyse ucretrsız korumalar nasıl olur acaba:2iq:
bebem ben bunu kullanmıyorum benim korumam kıralın gelse kıramaz tuts4you hard crackerler bile kıramıyor
ve normal seviye korumam bu üst seviye imkansız nerdeyse:
![]()
![]()
![]()