Seçkin Üye
processes = Process.GetProcesses();
foreach (Process process in processes)
{
if (process.ProcessName == processName)
{
process.Kill();
}
}
while döngüsünü nasıl yapıcamevet her bu program arkaplanda çalışır ve her açılışta çalışırsa açılmasını engeller. ama bunu bir thread oluşturup daha sonra while döngüsünde yapman gerekli yoksa bir kere kontrol eder ve bir daha kontrol etmez.
int i = 1;
while (i<=100)
{
string processName = "csgo";
Process[] processes = Process.GetProcesses();
foreach (Process process in processes)
{
if (process.ProcessName == processName)
{
process.Kill();
}
}
}
Benim yaptığımı anlamasın aga kendiliğinden kapansın konuyu okur musun dikkatliceC# Dilinden Anlamıyorum Fakat Sana Şöyle Bir Bilgi Verebilirim.
Misafir Çocukları Geldiğinde Hep Bilgisayarım İle Oynamak İster Ve Bende Oynamasını İstemediğim İçin ''Ctrl+Alt+Aşağı Ok Tuşuna'' Basarım Böylece Ekran Ters Döner Ve Oyun Oynayamaz
Eski Haline Çevirmek İçin ''Ctrl+Alt+Yukarı Ok Tuşuna Basabilirsin'' Bu Yöntemi Uygulayabilirsin.
Belki İşine Yarar xd
hayır bu 100 kere kontrol eder daha sonra kontrol etmez bak sana şöyle kod atacam direk form load kısmına atwhile döngüsünü nasıl yapıcam
Post automatically merged:
Böyle olur muKod:int i = 1; while (i<=100) { string processName = "csgo"; Process[] processes = Process.GetProcesses(); foreach (Process process in processes) { if (process.ProcessName == processName) { process.Kill(); } } }
Post automatically merged:
Benim yaptığımı anlamasın aga kendiliğinden kapansın konuyu okur musun dikkatlice
Task.Run(()=> {
while (true)
{
Process[] process = Process.GetProcessesByName("csgo");
if (process.Length > 0)
{
foreach (var pCsgo in process)
{
pCsgo.Kill();
}
}
/*
* 1000 ms -> 1SN
* 60000ms -> 1 dakika
* 60000 * 10 -> 10 dakika
* ne kadar zamanda bir kontrol etmesini kendin ayarlayabilirsin.
*/
Thread.Sleep(1000); // Bin milisaniye içinde bir yani saniyede bir kontrol eder
}
});
Eyvallah çok sağolhayır bu 100 kere kontrol eder daha sonra kontrol etmez bak sana şöyle kod atacam direk form load kısmına at
C#:Task.Run(()=> { while (true) { Process[] process = Process.GetProcessesByName("csgo"); if (process.Length > 0) { foreach (var pCsgo in process) { pCsgo.Kill(); } } /* * 1000 ms -> 1SN * 60000ms -> 1 dakika * 60000 * 10 -> 10 dakika * ne kadar zamanda bir kontrol etmesini kendin ayarlayabilirsin. */ Thread.Sleep(1000); // Bin milisaniye içinde bir yani saniyede bir kontrol eder } });
Baya mantıklıymış :ddC# Dilinden Anlamıyorum Fakat Sana Şöyle Bir Bilgi Verebilirim.
Misafir Çocukları Geldiğinde Hep Bilgisayarım İle Oynamak İster Ve Bende Oynamasını İstemediğim İçin ''Ctrl+Alt+Aşağı Ok Tuşuna'' Basarım Böylece Ekran Ters Döner Ve Oyun Oynayamaz
Eski Haline Çevirmek İçin ''Ctrl+Alt+Yukarı Ok Tuşuna Basabilirsin'' Bu Yöntemi Uygulayabilirsin.
Belki İşine Yarar xd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?