SxNy
Süper Üye
Hocam peki bu lol hilesi ne ile yazılmış C# ile mi ? Bunun kaynak kodları nereden bulup inceleyebiliriz ? Bu sitede paylaşılıyor mu kaynak kodları ?Öncelikle öğrendiğin programlama dilini ne amaçla kullanacağın önemli. Eğer hileler üzerine geliştirmeler yapacaksan şuanda C# ve C++ bu konuda en sık karşımıza çıkan diller. C# = External , C++ = Internal gibi de bir kavram var karşımızda. Bu ayrımlara göre kendine bir yol çizebilirsin.
istediğin türü kullanabilirsin güvenlik ve işlevsellik farkı olucakdır bunu unutmaHocam peki bu lol hilesi ne ile yazılmış C# ile mi ? Bunun kaynak kodları nereden bulup inceleyebiliriz ? Bu sitede paylaşılıyor mu kaynak kodları ?
önerin nedir dostum?C# başlangıç için mantıklı ama önermem çünki piyasadaki tüm sourceler işte slnler hep c++ yani tavsiye etmem
İnternette source code olarak paylaşılmış C++ ile yazılan bazı scriptler var.Hocam peki bu lol hilesi ne ile yazılmış C# ile mi ? Bunun kaynak kodları nereden bulup inceleyebiliriz ? Bu sitede paylaşılıyor mu kaynak kodları ?
katılıyorum asm tabanlı bir dil ile yazarsa daha iyi olur aksi taktirde kendine bir koruma yazması gerekir çünkü piyasada satılan veya free verilen korumaların hepsi kırılıyor.dostum şuan c# alanında çalışıyorum. anlama yetin kuvvetli ise gayet basit bir dildir fakat. tüm kodlar tek dizin üzerine yazılır buda demekdirki Form1 to form2 yaparsan projen cracklenmiş (tersine mühendislik) işlemi gerçekleştirilmiş olur. eğer hile yada program kodlayıp satmak gibi bir düşüncen varsa. o konuda sıkıntı çekersin iyi çalışmalar
istediğin türü kullanabilirsin güvenlik ve işlevsellik farkı olucakdır bunu unutma
c++ her türlü halledersin öğrenirsin fakat düzgün bi c++ paketi bulup indirmen biraz uğraştırır ben bu işe ilk giriştiğim zamanlarda yemin ederim ulan napıyorum ben ne indirdim bu ne felan diyordum zor oluyor birazönerin nedir dostum?
peki şuanda kullanıyormusun devam ediyormusunc++ her türlü halledersin öğrenirsin fakat düzgün bi c++ paketi bulup indirmen biraz uğraştırır ben bu işe ilk giriştiğim zamanlarda yemin ederim ulan napıyorum ben ne indirdim bu ne felan diyordum zor oluyor biraz
Kullanıyorum ama link veremem çünki benim harddiskimde vardıpeki şuanda kullanıyormusun devam ediyormusun
yok hacı bulurum crackli sen uğraşma hiçKullanıyorum ama link veremem çünki benim harddiskimde vardı
çok istiyorsan internete yükleyebilirim ama upload hızım 300kb/s
ve setup 14gb yani biraz sürer istersen söyle seve seve uploadlarım hiç problem değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?