Ben Visual Studio 2019 ile Minecraft Launcher'i kodluyorum fakat arkaplan resmi eklemem gerekiyor ( LoginScreen vs. için yani şart ) fakat resim ekleyince projem aşırı kasmaya başlıyor ve bende daha hiç bir şey yapamıyorum buton bile ekleyince 2 saatte hareket ediyor projemi başlatınca donuyor arada program ( VS 2019 ) yanıt vermiyor ... Lütfen bilenler yardımcı olsun,teşekkür ederim .
bunu tam olarak bilmiyorum ama ben şöyle yapıyorum
ilk önce resmi koyduktan sonra bir picturebox koyuyorum ve rengini Transparent yapıyorum
bütün componentleri (buttonları falan) onun üzerine taşıyorum ve bende bu sorun olmuyor
bunu tam olarak bilmiyorum ama ben şöyle yapıyorum
ilk önce resmi koyduktan sonra bir picturebox koyuyorum ve rengini Transparent yapıyorum
bütün componentleri (buttonları falan) onun üzerine taşıyorum ve bende bu sorun olmuyor
Bende de aynı şekil biraz kasıyor background image koyunca. Şöyle yapabilirsin projeni tamamlayıp en son arkaplan resmi ekleyebilirsin. Sisteminden dolayı çok kasıyor olabilir. Sistemin nedir acaba?
Normal form kullandığında form bişelenleri (butonlar, resimler vs.) gdi ile işlenir bu işlemci tabanlı render yani bunun yerine wpf kullansan kasman gider, yada picturebox ekle dock özelliğini fill yap sonra en arkaya getir onu birde strecth yap tamamdır ama wpf daha iyi olur.