import datetime
# Başlangıç ve bitiş tarihlerini belirleyin (YYYY, MM, DD formatında)
start_date = datetime.date(2024, 1, 1)
end_date = datetime.date(2024, 12, 31)
def check_application_status():
current_date = datetime.date.today()
if current_date < start_date:
return "Uygulama henüz aktif değil."
elif start_date <= current_date <= end_date:
return "Uygulama aktif."
else:
return "Uygulama süresi dolmuş. Lütfen yeniden satın alın."
# Uygulama durumunu kontrol et
print(check_appli
cation_status())
10 saniyede kırek yeme garantili hayır bari adamın sorduğu dile uygun yazsaydınKod:import datetime # Başlangıç ve bitiş tarihlerini belirleyin (YYYY, MM, DD formatında) start_date = datetime.date(2024, 1, 1) end_date = datetime.date(2024, 12, 31) def check_application_status(): current_date = datetime.date.today() if current_date < start_date: return "Uygulama henüz aktif değil." elif start_date <= current_date <= end_date: return "Uygulama aktif." else: return "Uygulama süresi dolmuş. Lütfen yeniden satın alın." # Uygulama durumunu kontrol et print(check_appli cation_status())
Adam ChatGPT den kopyala yapıştır yaptı olur o kadar.10 saniyede kırek yeme garantili hayır bari adamın sorduğu dile uygun yazsaydın
Allah'tan ChatGpt kullanmıyorumAdam ChatGPT den kopyala yapıştır yaptı olur o kadar.
Attığın kodun Chatgptnin yazdığını kör olsam bile anlarım o kadar belliki yapay zekanın yazdığı. Ufacık aklınla milleti niye kandırmaya çalışıyosun anlamıyorum ki.Allah'tan ChatGpt kullanmıyorumBana dediğini biliyorum ama kullanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?