Çözüldü C# Bir dosyanın MD5 Değerini Değiştirme [YARDIM]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Selamlar, bir dosyanın md5 değerini değiştirebiliceğim bir kaynak kodu veya nasıl yapabiliceğim hakkında bilgisi olan var mı? Şuan elimde bir kaynak kod var fakat bu random olarak değiştiriyor, benim istediğim Md5 numarası ile değiştirmesini istiyorum ben. Böyle birşey yapabilicek biri var mı? Ya da bana yardım edebilicek?

Basketball player
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
önce dizeye oturtucaksın sonra index index sorguyla değiştiriceksin mesela (1 ise A yap yada 5 ise 11 yap ) gibi

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hocam, Bu C# Sınıfı işini görür
- MD5 Okuma Ve Değiştirme var

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Random random = new Random();
Thread.Sleep(1000);
int num = random.Next(2, 7);
byte[] extraByte = new byte[num];
for (int j = 0; j < num; j++)
{
extraByte[j] = (byte)0;
}
long fileSize = new FileInfo(FilePath).Length;
if (fileSize == 0L)

İşte kodu random üretiyor onu ben yapamadım pek fazla bilgim yok açıkçası C# ile ilgili, var ama şu int j = 0; num; j++ falan oraları anlamıyorum. Yardım edebilir misin bana?

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
önce dizeye oturtucaksın sonra index index sorguyla değiştiriceksin mesela (1 ise A yap yada 5 ise 11 yap ) gibi
Böyle bir programı yapıp satar mısınız peki? Benim pek o kadar bilgim yokta. Yapıp atar mısınız bilmiyorum ama sonuçta yaparsanızda emek vermiş olucaksınız emeğinizin karşılığını vermek isterim

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Böyle bir programı yapıp satar mısınız peki? Benim pek o kadar bilgim yokta. Yapıp atar mısınız bilmiyorum ama sonuçta yaparsanızda emek vermiş olucaksınız emeğinizin karşılığını vermek isterim
yani Satmakta bir pazarlama çeşitide Yardımcı olması tabikide daha iyi olur senin için :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...