Onaylı Üye
Merhaba C-C++ Da Oyun Hilesi Kodlama Hakkında Hakkında Bilgisi Olan Varsa Yardım Edebilrmi.Discordum = Sipiderman#0174
Merhaba Sitede Yeniyim Gerçekten Bilmiyordum Siteye Bugun Kayıt Oldum.Evet Araştırıdm Online Oyunlarda Türkçe Kaynak Bulamadım Yabancı Kaynaklarıda Tam Olarak Anlayamadım.Yardım Edebilrmisiniz ?Öncelikle verdiğiniz discord kullanıcı ID'si yanlış, 2.cisi bu işlere merak saldıysanız ilk başta forumlarda, web sitelerinde gezip internetten kaynakları (PDF,kitap vs..) bulup okuduktan sonra yardım isteyin.
Ancak bunları yapıp hala ileriye gidemediyseniz kendinizi biraz daha geliştirmek istiyorsanız benle konuşabilirsiniz. Kendim yazılım mühendisiyim ancak dediğim gibi ilk başta söylediğim bunları araştırdıktan sonra hala yapamadıysanız son seçenek olarak ben size yardımcı olurum.
Discord: Runky Porferious#4017
Tekrar Denermisin Düzelttim DiscordumuDiscord adresin yanlis.
Dc Adresimi Düzelttim _= Sipiderman#0174Dostum sana verdiğim şey kullanıcı ID (Adres) değil karıştırmışsın sen...
Teşekkür EderimEğer bu işi yapmaz istiyorsan azmin olmalı, youtube üzerinden ve diğer kaynaklardan araştırmalar yaparak işi kavrayabilirsin
senin gibi temiz yardımsever insanlar kaldı mı hala ?Öncelikle verdiğiniz discord kullanıcı ID'si yanlış, 2.cisi bu işlere merak saldıysanız ilk başta forumlarda, web sitelerinde gezip internetten kaynakları (PDF,kitap vs..) bulup okuduktan sonra yardım isteyin.
Ancak bunları yapıp hala ileriye gidemediyseniz kendinizi biraz daha geliştirmek istiyorsanız benle konuşabilirsiniz. Kendim yazılım mühendisiyim ancak dediğim gibi ilk başta söylediğim bunları araştırdıktan sonra hala yapamadıysanız son seçenek olarak ben size yardımcı olurum.
Estafurullah dostum her daim yardım ederim. Keşke her forum üyesi böyle olsa ama çoğu kişi kendi çıkarını düşünüyor...senin gibi temiz yardımsever insanlar kaldı mı hala ?
Adamsın Abi <3Estafurullah dostum her daim yardım ederim. Keşke her forum üyesi böyle olsa ama çoğu kişi kendi çıkarını düşünüyor...
Dc Adresimi DüzelttimDiscord adresin yanlis.
sonuna kadar hak veriyorum sana. umarım senin gibi insanları daha çok görürüz bu forumda.Estafurullah dostum her daim yardım ederim. Keşke her forum üyesi böyle olsa ama çoğu kişi kendi çıkarını düşünüyor...
Sağol kardeşim her daim yanınızdayım.sonuna kadar hak veriyorum sana. umarım senin gibi insanları daha çok görürüz bu forumda.
Öncelikle verdiğiniz discord kullanıcı ID'si yanlış, 2.cisi bu işlere merak saldıysanız ilk başta forumlarda, web sitelerinde gezip internetten kaynakları (PDF,kitap vs..) bulup okuduktan sonra yardım isteyin.