Who Will You Kiss
Seçkin Üye
hayır ücretsiz olacak son zamanlarda wolftü bi kaç oyun çıkdı onlar için ama kaynak kodlarımın gözükmesini istemediğim için böyle bir seçenek sunuyorum elbette buda unpacklenır ama ıyı dıgerlerıne gore kımsede yardımcı olmadı beaparalı birşey yapıoyrsan programına fake checkler ekleyebilirsin adamlar bypasslamasınlar diye. Onun dışında obsidium kullanabilirsin
vmp kolaylıkla kaldırılıyor artık.hayır ücretsiz olacak son zamanlarda wolftü bi kaç oyun çıkdı onlar için ama kaynak kodlarımın gözükmesini istemediğim için böyle bir seçenek sunuyorum elbette buda unpacklenır ama ıyı dıgerlerıne gore kımsede yardımcı olmadı bea
knk c++da decompile edilmezi aşırı zor pseudo code olarak decompile edilir onla da kimse uğraşmaz zaten. Ama illa packlemek istiyorsan obsidium kullanabilirsin vmpden daha iyihayır ücretsiz olacak son zamanlarda wolftü bi kaç oyun çıkdı onlar için ama kaynak kodlarımın gözükmesini istemediğim için böyle bir seçenek sunuyorum elbette buda unpacklenır ama ıyı dıgerlerıne gore kımsede yardımcı olmadı bea
Oda çok basit bana göre bir tek 1 x unpack edemedim 2 x açığı var kimsede yardımcı olmuyor .knk c++da decompile edilmezi aşırı zor pseudo code olarak decompile edilir onla da kimse uğraşmaz zaten. Ama illa packlemek istiyorsan obsidium kullanabilirsin vmpden daha iyi
Zaten gerekli açıklamayı yapmış.VMP'nin güncel sürümünü indir & isteğine göre ayarlarını yap. Ya da başka koruma kullan örneğin Themida vs.
Bu arada haklı kimsenin uğraşcağını sanmıyorum. obsidium vb bence kırılabilir amaknk c++da decompile edilmezi aşırı zor pseudo code olarak decompile edilir onla da kimse uğraşmaz zaten. Ama illa packlemek istiyorsan obsidium kullanabilirsin vmpden daha iyi
Farklı paketlenme yöntemi var ama bilen için o farklı paketlenme yöntemi pırt vmp'nin tek bir paket kaldırma yöntemi yok.vmp kolaylıkla kaldırılıyor artık.
Son olarak kaynak kodlarım derken? ee Razget herkesin menüsü ve CSGO'dan başka bir oyuna hile yapamıyorsun boş boş işlerle uğraşcağına gidip bilgini geliştir daha pack atmayı bilmiyorsun. ?: operatörü soruyorum bilmiyorsan en azından gitde virtual jump falan incele neymiş ne değilmiş.hayır ücretsiz olacak son zamanlarda wolftü bi kaç oyun çıkdı onlar için ama kaynak kodlarımın gözükmesini istemediğim için böyle bir seçenek sunuyorum elbette buda unpacklenır ama ıyı dıgerlerıne gore kımsede yardımcı olmadı bea
hemde nasılvmp kolaylıkla kaldırılıyor artık.
seni tanımıyorum ama burada seninle bilgi yarıştırmayacam yani sen bana şu dedin diye ben şu olmayacam , yani tahmin ediyorum galiba Furyfearls dı buradan banlanan sürekli yöneticilere çoçuk gibi kafa tutan aynen hatırladımZaten gerekli açıklamayı yapmış.
Bu arada haklı kimsenin uğraşcağını sanmıyorum. obsidium vb bence kırılabilir ama
Farklı paketlenme yöntemi var ama bilen için o farklı paketlenme yöntemi pırt vmp'nin tek bir paket kaldırma yöntemi yok.
Son olarak kaynak kodlarım derken? ee Razget herkesin menüsü ve CSGO'dan başka bir oyuna hile yapamıyorsun boş boş işlerle uğraşcağına gidip bilgini geliştir daha pack atmayı bilmiyorsun. ?: operatörü soruyorum bilmiyorsan en azından gitde virtual jump falan incele neymiş ne değilmiş.
Const Char hatasını bile düzeltmeyi bilmiyorsun üzücü üüüüüüüüÜüüüüüüüü.
Ekli dosyayı görüntüle 60574
OA api yoksa ne olur zulu hack mi yaparsın ama blackbone driver ve hazır source ile hangisi aboooseni tanımıyorum ama burada seninle bilgi yarıştırmayacam yani sen bana şu dedin diye ben şu olmayacam , yani tahmin ediyorum galiba Furyfearls dı buradan banlanan sürekli yöneticilere çoçuk gibi kafa tutan aynen hatırladım
Bak bence sana ufak bir tavsiye bir daha insanların bilgisini yargılama O seni yargılamıyorsa yargılama Biliyorsun zararı çok büyük olur . iyi günler
Ekli dosyayı görüntüle 60606
Dostum en iyisi sen beni ekle Razget#4233OA api yoksa ne olur zulu hack mi yaparsın ama blackbone driver ve hazır source ile hangisi abooo
kınık iki sanallaştırıcıyı üst üste kullanamazsın bu imkansız ama ben bir yolunu buldum ve kullanıyorum BRUHhemde nasılbirinin vmp kullandığını görünce gülmekten ölüyorum bu arada Keashe vmprotect'i nasıl ve nerden indirebilirim çift sanallaştırıcı kullanmak istiyorumda
BRUH ve ciddi ciddi yaptımkınık iki sanallaştırıcıyı üst üste kullanamazsın bu imkansız ama ben bir yolunu buldum ve kullanıyorum BRUH
dostum imkanı yok üst üste kullanamazsın bu atomu parçalamak gibi.BRUH ve ciddi ciddi yaptım
Denedim ama uygulama açılmadı biledostum imkanı yok üst üste kullanamazsın bu atomu parçalamak gibi.
b3n bir yolunu bulup kullanıyorum hem kendi sanallaştırıcım hemde vmp gerekli datayı sunucudan çekiyorum ve gerekli data veriyi çağıran yerin hashına göre veri gönderiyor yani unpack için hostingi hacklemen gerekiyor.Denedim ama uygulama açılmadı bilebu arada öyle birşey Yaptım mı tam olarakda hatırlamıyorum ama daha çok yaptığımı hatırlıyo gibiyim
Hocam nediyim helal olsunb3n bir yolunu bulup kullanıyorum hem kendi sanallaştırıcım hemde vmp gerekli datayı sunucudan çekiyorum ve gerekli data veriyi çağıran yerin hashına göre veri gönderiyor yani unpack için hostingi hacklemen gerekiyor.
ve bu imkansız
- internetsiz uygulama çalismıyor.Hocam nediyim helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?