- Yasaklandı
public Texture2D crosshairImage;
void OnGUI()
{
float xMin = (Screen.width / 2) - (crosshairImage.width / 2);
float yMin = (Screen.height / 2) - (crosshairImage.height / 2);
GUI.DrawTexture(new Rect(xMin, yMin, crosshairImage.width, crosshairImage.height), crosshairImage);
}
float xMin = (Screen.width - Input.mousePosition.x) - (crosshairImage.width / 2);
float yMin = (Screen.height - Input.mousePosition.y) - (crosshairImage.height / 2);
eywNeden sadece gerçekten çok basit bir şey yapmıyorsun. Bir kaç şey var, ama elde etmek istediğin şeylere bağlılar.
İlk olarak, seçtiğiniz piksel manipülatörünüzde artı işareti resmi oluşturun. Projenize, tercihen bir çeşit şeffaflık kullanarak, bölümlerin içinden görebilmeniz için içe aktarın.
Ardından, C # dosyanızda
C#:public Texture2D crosshairImage;
değişken beyannameler bölümünde.
Bu, bileşene bir doku bırakmanıza ve komut dosyanızda kullanmanıza izin verir!
Ardından, ekranda bunun üzerine çizebilirsiniz
değişken beyannameler bölümünde.C#:void OnGUI() { float xMin = (Screen.width / 2) - (crosshairImage.width / 2); float yMin = (Screen.height / 2) - (crosshairImage.height / 2); GUI.DrawTexture(new Rect(xMin, yMin, crosshairImage.width, crosshairImage.height), crosshairImage); }
Bu, bileşene bir doku bırakmanıza ve onu kullanmanıza olanak tanır.
Al Basit BişeC#:float xMin = (Screen.width - Input.mousePosition.x) - (crosshairImage.width / 2); float yMin = (Screen.height - Input.mousePosition.y) - (crosshairImage.height / 2);![]()
C++ bölümüne CSGO icin Glow ESP Sourcesini paylastim eger her oyun icin istiyorum örn Wölftü bulurmesp hazır bulduğun yeri yada source atarmısın bir ben bulamadım galiba