C# CS:GO Hack Kodlama Part 2 - Mekanikler ve External

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Merhabalar ben canını yediğiniz ponçik hileci Cylops.

Bu gün C# CS:GO Hack Eğtimlerinin En Temel ve Önemli Kısmındayız. CS:GO Mekanikleri ve External'e Başlangıç.

(Bölüm 4) CS:GO Oyun Mekanikleri:

Aslında buna "Source" Mekanikleri Desek Daha Uygun. Neyse, CS:GO mekanikleri ilk olarak karmaşık gelecek ama aslında biraz kafa yorunca parçaların yerine oturacağı çok hoş bir mekaniğe sahip. "Source Engine" belli temel noktalara ve bu classların adına sahip. Bunları benim pointer konularıma bakarak elde edebilirsiniz. Ben belli başlı şeylerden burada bahsedeceğim.
Tıkla Pointer Konuma Git!

+Local Player: Kendi kullanıcınıza işlem yaptıracağınız ve altında pointer kullanacağınız önemli bir kısım. Neredeyse her hilede kullanıcaksınız.
+EntityList: Rakipler Hakkında Bir Matematik Hesabı veya Kontrol Yaptıracaksanız Aradığınız Pointer Bu Demektir.
+ClientState: Genellikle oyun ile alakalı durum almak içindir. Bazı serverside ama kontrolü olmayan şeyleri de düzenlemenizi sağlayacaktır.
+ViewAngel: Bu sizin baktığınız yerdir. X, Y, Z 3'lüsü ve gerekli Vektör Hesapları Gereklidir. O Çok İstediğiniz Sekmeme ve AimBot'un Asıl Yapılma anahtarlarından Birincisi.
+PunchAngel: Bu, mermilerinizin gittiği yerin X, Y, Z 3'lüsü ile hesaplanan fakat hesap şekli ViewAngel'dan daha farklı bir şey.
+ItemDefinationIndex: Bu Sizin Elinizdeki Item'in ID'sini Çekmek İçin Kullanılan Pointer. SkinChanger İstersiniz Hani :)
+hMyActiveWeapon: Elinizdeki Silahın Bilgileri İçindir.
+ProxyControl: Valve'nin kendi destek verdiği bir şeydir. Sunucudan bilgi almak için kullanılır :)
[Bölüm Arası Bilgisi=> Class Nedir?: Classları bir başlık olarak hayal edebilirsiniz. Aynı mantığa denktir ama yavaş yavaş C#'da kafanıza oturur.]

Oyun mekaniklerine hilede ilerledikçe değineceğiz...

(Bölüm 5) Hileye Hazırlık:

Tamam, artık karar verdik, hile yazacağız. Hemen heveslenmeyin bizi zorlu bir hazırlık bekliyor! İlk olarak C#'da bir Konsol projesi oluşturalım ve Program.cs'ye Gelelim.
CreateProj.png

İlk Olarak Güvenlik!
=>Consolemizin Güvenliği Bizim Önceliğimiz Olmalı. Çünkü Bizi VAC'dan Koruyacak Şey Onun Ellerinden Geçiyor!
-------------------------------
1)Rastgele İsim Değiştirici:
Hilemizin güvenliği için ona iyi bakmalıyız. İlk Olarak Bir public static string oluşturalım, bir integer olarak karakter uzunluğu belirltelim. Ve Onun Rastegele Şeyler Üretmesini Sağlayalım. Bunu hilenin bir çok yerinde kullanacağız.

C#:
        private static string RandomString(int length)
        {
            StringBuilder builder = new StringBuilder();
            Random random = new Random();
            string input = "#$!%&?}{][ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyz0123456789";
            var chars = Enumerable.Range(0, length).Select(x => input[random.Next(0, input.Length)]);
            return new string(chars.ToArray());
        }

RandomString.png

Hadi Şimdi Çalışıyor Mu Deneyelim!
Program.cs'in Main Kısmına Gelerek Aşağıdaki Kodu Yapıştıralım.

C#:
Console.WriteLine("CYLOPS CSGO CHEAT LESSONS - RandomString: " + RandomString(10));
            Console.ReadLine();
Not: ReadLine olmazsa konsol yüzümüze kapanır.

Şimdi Deneyelim!:
RandoTST.png

Bunu İleride Kendimizi Algılanması Zor Bir Hile Haline Getirmek İçin Kullanacağız. Biz Burada Ne Dedik.
Console'ye Yazdığım Text'in Yanına Parantez İçinde Belirttiğim Uzunlukta Rastgele Şeylerden Oluşan Bir Yazı Yazdırmasını İstedim. Bu Yazı Programı Her Açtığımda Değişecektir. Eğer Bunun Program Açıkken Sürekli Değişmesini İstiyorsak bunu While Döngüsü İçine Alabiliriz.
Örnek Kod:
C#:
            while (true)
            {
                Console.Clear();
                Console.WriteLine("CYLOPS CSGO CHEAT LESSONS - RandomString: " + RandomString(10));
                Console.ReadLine();
            }

Önceki Bölümler:
Part 1=> https://memoryhackers.org/konular/c-cs-go-hack-kodlama-part-1-baslangic.55914/

Sonraki Bölüm => https://memoryhackers.org/konular/c-cs-go-hack-kodlama-part-3-externalin-kalbi.55954/

Son düzenleme:
♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hocam yardırıyorsun valla böle devam edersen valve batacak :D

Bir Gün Ölmek Dileğiyle
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Helal reis fenasın başa belasın :D

Üye
8 HİZMET YILI
Ben Herşeyi yaptım skinChanger ve bunny hop kaldı

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
useful topic , i will rep+ you !

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Çok karmaşık gibi duruyor başına geçmeyide planlıyorm özelden yapamadgm yer olsa sorsam cevaplar mısım ? Öğrenmek istiyorum bende

What Happn After U Lose
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
thx bro for ttr maybe it make me create hack from my self in future

Basketball player
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
programlama bilgisi zayıf olan birisi pointer hakkında daha çok bilgi edinse iyi olur geniş bir konu

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Saol bro senin sayende kendi hilemi yaptım :) +1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...