C# CS:GO Hack Kodlama Part 3 - External'in Kalbi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Merhabalar Ben Her Versiyonunda Hilesinde Sorun Çıkan Cylops.

Bu Gün External'e Devam Ediyoruz.

Güvenlik Devam:
Şimdi, Rastgele Metin Oluşturucumuzu Yaptık. Artık, bunu ilk yerimizde kullanmamız gerekli. Ama kullanmamız için sizlere ilk olarak bazı şeyler anlatmam gerekli.

+System.Threading Library: Bu library, sizin uygulamanın arka planınızda timer'sız işlem yaptırma, uygulamayı bekletme / dondurma, optimizasyon gibi bir çok yerde kullanacağınız çok basit bir library. Burada sizler oluşturduğunuz fonksiyonları Main 'e yazmadan uzaktan başlatymayı görüceksiniz.

Şimdi Devam Edelim...

Bir Fonksiyon oluşturalım ve adına "titleChng" diyelim. Bu fonksiyon bizim komut erkanımızın görülen başlığını sürekli olarak rastgele karakterler ile değiştirecektir.
Bunu RandomString'in Altında, RandomStringin Tam Kapandığı Yere Koyabiliriz. Kod:

C#:
//En Üst İmport Kısmına:
using System.Threading;
using System.Threading.Tasks;

//Bu da RandomString'in Altına:
public static void titleChng()
{
   while (true)
   {
       Console.Title = "CYLOPS CSGO CHEAT LESSONS - RandomString: " + RandomString(30);
       Thread.Sleep(1000);
   }
}

Kodun açıklaması şöyle, bütün formlardan kontrol edilebilecek (public), değişken (static), iş fonksiyonu (void) ve koyduğumuz "()"'da hiç bir argümanının olmayıp sadece bir şeyler yapması gerektiğine dair işarettir. Burada ise While (true) (yani sürekli bir şey yapmasını istiyoruz) Console'un başlığını değiştirtiyoruz. Bu bize birazcık daha gizlilik sağlicak. Ama bunu saniyede 1 kere değiştirtmek istiyoruz. Threading kısmı ise aynı anda farklı işlemler de yapmamızı sağlayacaktır. Normalde .NET tabanlı diller sıralı dillerdir yani verdiğiniz sıraya göre çalışırlar. System.Threading Aynı anda işlem yapmasını sağlar bundan dolayı bunu çok kullanıcaz. Kısacası yuakrıdaki kod sürekli uygulamanın başlığını değiştiriyor.
[Bölüm Arası Bilgisi=> Thread.Sleep: Thread.Sleep() şeklinde kullanılan komut System.Threading kütüphanesine gerek duyuyor. Bunu çok yerde kullanacağız. Milisaniyeler ile çalışan işlem her 1 Saniye 1000 Mili saniyeye eşit.]

Artık Maindeki Sürekli Text Oluşturma Örneğini Silebiliriz. Orayı Doldurma Vakti Geldi Çünkü. İçindekileri Sildik ve Oraya Şunları Yazıyoruz:
C#:
    Thread title = new Thread(new ThreadStart(titleChng));
    title.Start();

Kod Görüntüsü Aşağı - Yukarı Şöyle Bir Şey Olmalı:
TitleChng.png

Bu Kod Ne Demek?
Burada ilk olarak title dediğimiz şeyi bir Thread Olarak Belirttik. Yani Artık Start(), Break() vs. Komutları Kullanabileceğiz. Ondan sonra o threadı bir işlem başlangıcına eşitleyip o işlem başlangıcına da "titleChng()" işlemini koyduk. Yani artık forum açıldığı anda bu işlem başlayacak. Ama Bir sıkıntı var, konsolda yazı yok. O yüzden onu da yazalım işimiz garanti olsun:

C#:
Console.WriteLine("Cylops's Hack Lessons Part 3");
Console.ReadLine();

Şimdi açtığımzıda 1 saniye aralıklarla title'nin 30 karakterlik harflere büründüğünü görebiliriz. (Bunu anlatımı önceki dersimde var.)

Artık junkcodeleri hazırlama vakti. (Junkcode anlatımım önceki derslerimde var.) Bir Örnek Junkcode Buraya Bırakıyorum. Fakat Sıkıntı Şu, Bu Daha Önceden Kullanıldı. Ben Burada C# dersi vermediğim için anlatmayacağım fakat bunu siz değiştirebilirsiniz:

C#:
public static void ahshgdhjasdghhj(int kpsxqshpkslk, double sypptcouchgl, bool poidgvhg, double xpaphcphd, double axtabeoqpbyqwhg, string rcquodbffk) {
int qnflt = 4834;
bool uctgz = false;
string mxecvnzajd = "lbbkurwsduyavobkyvqfhtlfbsfzamrmfzabifqutibqzxdgurgnpgxampifbkrcbmujbmyazjvqslgw";
bool itwioewniim = true;
double nlzstwjx = 50188;
int pntixhhrxsbyr = 3441;
int pxxrrjfyafir = 594;
double pamyck = 48442;
int dxcyjwt = 851;
double qdbsqxla = 3594;
if (50188 != 50188) {
int gqzsqmg;
for (gqzsqmg=39; gqzsqmg > 0; gqzsqmg--) {
continue;
}
}
if (false != false) {
int bzluencd;
for (bzluencd=30; bzluencd > 0; bzluencd--) {

}
}
if (4834 != 4834) {
int zjn;
for (zjn=13; zjn > 0; zjn--) {

}
}
if (48442 == 48442) {
int es;
for (es=74; es > 0; es--) {

}
}

}

Neyse JunkCodeleri Aralıklara Yerleştirin. Ben Fotoğraf Atmayayım Çünkü Maksat Herkesinki Aynı Yerde Olmasın.

Artık Güvenliğimiz Kısmen Sağlandı. Şimdi Şunu Yapalım Uygulamanın Özellikler (Properties) Kısmına Girelim ve Bütünleşmiş Kod Bilgilerine Girelim (Assembly Information):
AssemblyInfo.png

Burada Bütün Bilgilere Versiyonlari GUID ve Dil Hariç Alt+0160 Yazarak (Numaralar Numpadda Yazılacak. Numpad yoksa veya yapamadıysanız aşağıdan kopyalayabilirisniz.) Hepsini Boşluğa Eşitliyoruz. Versiyonlara da programınızın 1. Sürümü Olduğu için 1.X.X.X Şeklinde sadece ilki versiyon olucak şekilde geri kalan 3 üne rastgele sayılar yazıyorsunuz. ve Alttaki Tiklenebilecek yeri de seçin...

Sonrasında Hile Yazmaya Hazırsınız!

(Bölüm 6) Read Write Memory:

Read Write Memory (Hafızayı Oku ve Yaz) bir hilenin en kök ve önemli kısmıdır. Bu sizlerin pointeri yazdıracağı fonksiyonlardır. Benim kendime ait bir fonksiyonum var ama hilemin güvenliği açısından onu paylaşamam. Ama, 2016 dan beri tespit edilemeyen public (herkesin ulaşabildiği ücretsiz) bir ReadWriteMemory library'si var. Onun adı "VAM". Bu projede silerle onu kullanacağız fakat yavaş, bazen sıkıntılı ve fazla CPU kullandırıyor. Fakat sizlere CylMem Elite+ Veremem. Yoksa benim hilem sıkıntıya girer... Neyse, şimdi VAM'ı (VAMemory) edinelim.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Şimdi VAM'ı Projemizi bir library olarak ekleyelim:
Library 1.png

Ve açılan Pencerede Gözat diyip VAMemory'yi Seçiyoruz ardından Ekle'ye Basıyouz.

Library 2.png

Eklendiğinde VAMemory seçili olacak, tamam diyip projemize geri dönüyoruz.

Library 3.png

Artık External İçin İlk Ayarlamaların Sonuna Geldik. Bundan sonra hileyi yazmaya başlıyoruz arakdaşlar. JunkCodelerinizi unutmayın. İyi Günler!

Hilenin Önceki Bölümleri:
Part 1 => https://memoryhackers.org/konular/c-cs-go-hack-kodlama-part-1-baslangic.55914/
Part 2 => https://memoryhackers.org/konular/c-cs-go-hack-kodlama-part-2-mekanikler-ve-external.55917/

Sonraki Part => https://memoryhackers.org/konular/c-cs-go-hile-kodlama-part-4-oyundan-ilk-veri-cekimi.56006/

Son düzenleme:
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
@cylops csgo da adamın birinde isim hack vardı süreklü ismi değişiyordu o nasıl bir hackla ama admin daha kurnaz çıktı chete yazaryazmaz banladı sende sürekli isim değiştirme hackı yapamasmızın

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
@cylops csgo da adamın birinde isim hack vardı süreklü ismi değişiyordu o nasıl bir hackla ama admin daha kurnaz çıktı chete yazaryazmaz banladı sende sürekli isim değiştirme hackı yapamasmızın
C# Externalde Direk String Kontrolü Orada Yapamıyosun. Bildiğim kadarı ile shellcode injection ile yapılıyor ama duyduğuma göre. Senin için araştırırım eğer yapabilyorsam benim kendi hileme koyarım...

Ultra Üye
10 HİZMET YILI
Teşekkürler bilgilendirme için :)

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Reyis Kullandıgın Program Ne Acaba Şablamadan Bi indiriyim buraya kadar geldik

Üye
7 HİZMET YILI
Buraya kadar geldim fakat junkcode'leri nereye ekleyeceğimi bilmiyorum onun hakkında bir eğitim post'u varsa atarmısınız yada anlatırmısınız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...