Evet, herkese selam. Normalde bu bölümü biraz daha erken atacaktım ama olmadı
Neyse bugün trigger bot yapacağız. Hiç zaman kaybetmeden başlayalım!
Gerekli offsetler/imzalar:
- m_iCrosshairId
- dwEntityList
İlk olarak crosshair ID'mizi almamız gerek.
Kod:
NOT: Bu kodu while içine almayı unutmayın. Yoksa bir kere yapar bi daha ID'yi almaz. ID'yi hep yenilemesi için while içine almayı unutmayın!
crosshair ID'si, bize düşman kişiyemi bakıyoruz yoksa takım arkadaşımızamı bakıyoruz onu gösterecek.
Şimdi ana koda geldik, düşman kişilere bakınca crosshair ID 0 dışında bir sayı olur. O yüzden 0 dışında bir sayı olduğunda silahın sıkmasını istiyoruz.
Kod:
Evet artık trigger bot da hazır. Diğer derslerimizde görüşmek üzere! Hoşçakalın!
Gerekli offsetler/imzalar:
- m_iCrosshairId
- dwEntityList
İlk olarak crosshair ID'mizi almamız gerek.
Kod:
Kod:
int crosshairID = rpm<int>(LocPlayerBase + netvars::m_iCrosshairId);
NOT: Bu kodu while içine almayı unutmayın. Yoksa bir kere yapar bi daha ID'yi almaz. ID'yi hep yenilemesi için while içine almayı unutmayın!
crosshair ID'si, bize düşman kişiyemi bakıyoruz yoksa takım arkadaşımızamı bakıyoruz onu gösterecek.
Şimdi ana koda geldik, düşman kişilere bakınca crosshair ID 0 dışında bir sayı olur. O yüzden 0 dışında bir sayı olduğunda silahın sıkmasını istiyoruz.
Kod:
C++:
if (GetAsyncKeyState(67)) //Ben c tuşuna basılınca aktif olmasını istiyorum.
{
if (crosshairID != 0 && crosshairID < 64) //crosshair ID'si 64'den küçük olursa yazmamın sebebi bir nevi hataları engellemek. Oyuncular 64'dün altında olan ID'lerde saklıdırlar.
{
//USP gibi silahlar için böyle yaptım. Auto pistol gibi düşman kişinin üstüne geldiğinde tarayacak.
wpm<BYTE>(5, client + signatures::dwForceAttack);
Sleep(3);
wpm<BYTE>(4, client + signatures::dwForceAttack);
}
}
Evet artık trigger bot da hazır. Diğer derslerimizde görüşmek üzere! Hoşçakalın!