30 Mar 2021 #1 pax321 Onaylı Üye Katılım 19 Tem 2020 Mesajlar 111 Tepki puanı 9 Ödüller 5 5 HİZMET YILI Merhaba, iyi forumlar. C# ile CS:GO hilesi için güvenli bir loader yapmak istiyorum. Fakat bu loader'i benim yönetebilmem gerekiyor yani istediğim zaman bakım için loader i devre dışı bırakabilmem gerekiyor. Nasıl yapabilirim ?
Merhaba, iyi forumlar. C# ile CS:GO hilesi için güvenli bir loader yapmak istiyorum. Fakat bu loader'i benim yönetebilmem gerekiyor yani istediğim zaman bakım için loader i devre dışı bırakabilmem gerekiyor. Nasıl yapabilirim ?
30 Mar 2021 #2 revaxxx233 R Uzman Üye Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 203 Çözümler 3 Tepki puanı 78 Ödüller 5 Yaş 51 5 HİZMET YILI githubdan verileri çekebilirsinde bypasslamak aşırı kolay oluyor. P2C yapıyorsan belli servisler var key için falan. Githubda .txt oluşturup içindeki yazıyı kontrol ederek loaderi devre dışı bırakabilirsin veya FTP Sunucudan çekersin verileri.
githubdan verileri çekebilirsinde bypasslamak aşırı kolay oluyor. P2C yapıyorsan belli servisler var key için falan. Githubda .txt oluşturup içindeki yazıyı kontrol ederek loaderi devre dışı bırakabilirsin veya FTP Sunucudan çekersin verileri.
30 Mar 2021 #3 mei is insane M 사람들은 죽을 것을 알면서도 왜 사는가 Süper Üye Katılım 16 Mar 2018 Mesajlar 808 Çözümler 5 Tepki puanı 79 Ödüller 9 Yaş 28 8 HİZMET YILI Simple loader projeleri internette mevcut düzenleyerek kullanabilirsin.