C++ Csgo Bunnyhop kodları paylaşıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar mikforonum olmadığı için anlatamadım ama kodları paylaştım cs1.6 için bunny yapmıştım ama csgo daha çok isteniyor o yüzden cs go içinde yaptım
NOT!!!!!!:BEN CRACKLİ CSGO DA KODLADIM KODLAMA MANTIĞI AYNIDIR ORJİNAL CSGO İLE. BU KODLARI KODLAYIPDA CSGO İÇİN ÇALIŞTIRMAYIN VAC BAN YİYEBİLİRSİNİZ SADECE MANTIĞI İÇİN PAYLAŞIYORUM ÇÜNKÜ PENCERE İSMİ GÖREVYÖNETİCİSİ İSMİ ORJİNAL CSGO İLE AYNI VAC HİLE OLARAK ALGILAYABİLİR !!!!...
Buyrun video (kodlar videoda)...

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
@awplordu dostum bu kodları nasıl öğrendin acaba? Yazılım mühendisimizin yoksa kendin internetten kendin mi öğrendin

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
öncelikle bilgisayar müh okuyorum ama daha yeni 1. sınıf oldum yani daha birşey öğrenmedim :D internetten udemy platformundan c++ kursları var 25 - 30 tl cidden faydalı oluyor türkçe baştan sona anlatıyorlar orda c++ ı biraz anladıktan sonra internette yabancılar anlatıyorlar(hileyi) biraz onları izle anlamasanda kodlara bak mantığını anlamaya çalış
çok ciddi söylüyorum paylaştığım kodları 5 gün önce gösterseler birşey anlamazdım
azim önemli.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Bu YaptıklarınıToplayıp Tek Bir Hile Olarak Paylaşsan Herkesin Daha Çok İşine Yarayacağına Eminim

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
öncelikle bilgisayar müh okuyorum ama daha yeni 1. sınıf oldum yani daha birşey öğrenmedim :D internetten udemy platformundan c++ kursları var 25 - 30 tl cidden faydalı oluyor türkçe baştan sona anlatıyorlar orda c++ ı biraz anladıktan sonra internette yabancılar anlatıyorlar(hileyi) biraz onları izle anlamasanda kodlara bak mantığını anlamaya çalış
çok ciddi söylüyorum paylaştığım kodları 5 gün önce gösterseler birşey anlamazdım
azim önemli.
Peki abi cs go veya Arma 3 gibi oyunlarda Wall hack yapabilirmiyiz? Pointer yada offset ile mi yapmamız gerek acaba?

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bu YaptıklarınıToplayıp Tek Bir Hile Olarak Paylaşsan Herkesin Daha Çok İşine Yarayacağına Eminim
fight5freedom benim amacım insanlara öğretmek ilerde anlatacağım kodlamayıda çünkü böyle hileler ile ilgili malesef türkçe kaynak yok ve insanlar öğrenmek istiyor

Peki abi cs go veya Arma 3 gibi oyunlarda Wall hack yapabilirmiyiz? Pointer yada offset ile mi yapmamız gerek acaba?
yapabilirsin ama malesef ki bende bilmiyorum wh nasıl yapılır ama elbet yapılır wallhack

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
fight5freedom benim amacım insanlara öğretmek ilerde anlatacağım kodlamayıda çünkü böyle hileler ile ilgili malesef türkçe kaynak yok ve insanlar öğrenmek istiyor
Var hiç csgo bölümüne baktın mı :doge:

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Çok özür dilerim son sorum bu offsetleri nerden buluncaya acaba?
bak pointer ve offset leri şey gibi düşün pointer senin evin ve markete gitmek istiyorsun ama market sürekli taşınıyor ve yollarda offset gibi herseferinde seni markete götürüyor taşınmasına rağmen

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
sen nasıl kodluyorsun bilmiyorum ama ben analitik düzlem ,trigonometri ve ters trigonometri kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...