C# Csgo Hack Kod Sorma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
C#:
        private void fSetBut_Click(object sender, EventArgs e)
        {
            MessageBox.Show(Convert.ToString(CsgoHack));
        }
        public static void CsgoHack()
        {
            int Enginebase = ysf.ReadInt32((IntPtr)engineModule.moduleAdress + signatures.dwClientState);
            int GameState = ysf.ReadInt32((IntPtr)Enginebase + signatures.dwClientState_State);
            Csgohack = GameState;
        }
Şöyle bir kod yazdım ama olmuyor. Butona tıklandığında oyundaysam 6 yazması lazım ana menüde olunca 0 yazması gerek ama olmuyor. Daha uzun bir sayı çıkıyor. Yardım edin lütfen.

Son düzenleme:
3piR
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Bende C# kursu aldım udemy'den. Murat yücedağ isimli hocadan. Çok zor mu dil sence. Ben if ve Else kısmında bile zorlandım sence yapabilir miyim? Bu kursu bitirirsem sence ne kadar bilgili olurum c# konusunda.
soruyu aldıgın hocana danıssan iyi olurdu zorluk derecesi göreceli ona kolay sana gelen zor gelir sana kolay gelen ona zor gelir yani muhtemel olarakk klasik cevap vereyim yazılımda yenı oldugun için zorlanırsın pratik yaparak kavrarsın

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Çok karışık geliyor ama kavrayınca yapmak kolay mı olur? Ya da en azından karışık gelmeye devam eder mi?

3piR
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Çok karışık geliyor ama kavrayınca yapmak kolay mı olur? Ya da en azından karışık gelmeye devam eder mi?
şöyle düşün bir oyuna başladın haritalar cok büyük e doğal olarak kavramakta zorluk çekersin sürekli oynayarak yerleri öğrenmiş olursun ve basit gelir buda onun gibi

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Peki hile yapacak kadar bilgiye kaç saatlik eğitimle ulaşabilirim?

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Evet post kasıyorum Ben bu işe arzuluyum ve bunun hakkında bilgi edinip ona göre davranmak istiyorum.

Üye
7 HİZMET YILI
Evet post kasıyorum Ben bu işe arzuluyum ve bunun hakkında bilgi edinip ona göre davranmak istiyorum.
Şevkin çok güzel umarım isteğine ulaşırsın fakat bazı noktalarda durman gerekiyor.” Hile yapacak bilgiye kaç saatlik eğitimle ulaşırım ? “. İşte burda durman gerekiyor. Öncelikle programlamanın mantığını anlaman gerekiyor. Bol bol uygulamalar yazman gerekiyor. Memory hack ile ilgili olmaması senin açından daha iyi olur. Çünkü memory hack konusu programlama ile pek alakalı değil. Tersine mühendislikle alakalı. Programlama ile tersine mühendislikle elde ettiğin verileri işlersin. Kendine göre şekillendirirsin. Demek istediğim su gibi programlama bilsende bu memory hack konusunda bilgi sahibi olacağın anlamına gelmiyor. Buda oyunlarda hile yapabilceğin anlamına gelmiyor. Ama ilk önce tabiki programlama öğrenmelisin. Önce programlama :) İyi kodlamalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...