Onaylı Üye
Düzelttim Onu Yoklütfen şu wh deki gidip gelme olayı olmasın başka bir legit hilede de aynısı vardı sonra kalıcı olarak gitmişti şimdiden önerimi söyleyeyim
2 Side Farklı Formda? Tam Olarak Anlamadım Demek İstediğini.Gelip gitme olayı birçok hilede yer almamakta. Senin yaptığında bir hata bulunmakta. Ayrıyetten FOV'u açmadan Wall'ı açınca hata veriyorsa Wall'ın kodlarına önce FOV'u çalıştırsın sonra Wall'ı açıp FOV'u geri kapatsın. Bu sayede geçici bir çözüm oluşturabilirsin.
Zaten Dediğin Gibi Wall Kodları Önce Galiba While olduğu için oluyorGelip gitme olayı birçok hilede yer almamakta. Senin yaptığında bir hata bulunmakta. Ayrıyetten FOV'u açmadan Wall'ı açınca hata veriyorsa Wall'ın kodlarına önce FOV'u çalıştırsın sonra Wall'ı açıp FOV'u geri kapatsın. Bu sayede geçici bir çözüm oluşturabilirsin.
Tamamen katılıyorum While döngüsü kullandığın için program sürekli kendini yenilemeye gidiyor ve kullanılmaz hale getiriyor bunun yerine arkadaşın dediği gibi thread kullanırsan daha sağlıklı ilerlemiş olursun başarılarTahminimce wall açıldığında while döngüsüne giriyor program o yüzden yanıt vermiyor başka işlemlere
Bu sorunu çözmek için thread kullanmalısın
Post automatically merged:
Theard İçin Bildiğin Bir Kaynak Varmı Tam Olarak Hileye Eklemek İçin çarşamba günü hilenin deneme sürümünü atacağım. Ve wallhack buttonu yerine checkbox koyacağımTahminimce wall açıldığında while döngüsüne giriyor program o yüzden yanıt vermiyor başka işlemlere
Bi arkadaşın konusunda varmış onu kullanırım teşekkürlerTahminimce wall açıldığında while döngüsüne giriyor program o yüzden yanıt vermiyor başka işlemlere
Teşekkür ederim buldum sorunları. Sayenizde teşekkürler.Tamamen katılıyorum While döngüsü kullandığın için program sürekli kendini yenilemeye gidiyor ve kullanılmaz hale getiriyor bunun yerine arkadaşın dediği gibi thread kullanırsan daha sağlıklı ilerlemiş olursun başarılar
Teşekkürler0x24'ü true
0x25'i false
Yaparsan adamlara sıkınca gelen o kare den kurtulursun.
Hilenin crash vermesinin sebebi fazla cpu kullanımı olabilir optimize et. CS crash veriyosa entity çekemiyodur classid kullan veya entitylist i temiz tut iyi filtrele.
Şu an okulda dersteyim. Örnek kod atabilirmisin?Her hile icin ayri thread kullan while döngüsü pek saglikli degil c# de
Theard wallhack = new Theard (new TheardStart (Glow) );Her hile icin ayri thread kullan while döngüsü pek saglikli degil c# de
Aynen onjn gibi dc atarmisinŞu an okulda dersteyim. Örnek kod atabilirmisin?
Theard wallhack = new Theard (new TheardStart (Glow) );
Theard böylemi olacak buttonada wallhack.start (); mı yapacağım
Ekli dosyayı görüntüle 25880
Aporlorxl23#0174Aynen onjn gibi dc atarmisin
@SCRİPTT gruba eklersin. Yazışırız direk ben konuşamam amaAporlorxl23#0174
Müsait İsen Şimdi İng Sınabı Var Öğle Tenefüsü 12:30 dcden Konuşuruz
Nasıl Yani Anlamadım?@SCRİPTT gruba eklersin. Yazışırız direk ben konuşamam ama
Geldim Bekliyorum Sizi Dc Grubamı Nereye Ekliyorsanız.Nasıl Yani Anlamadım?
Discordum: Aporlorxl23#0174
Sınava giiryom bb
Hayır dedim ki grup kurarsanız discordda beni de ekleyin.Nasıl Yani Anlamadım?
Discordum: Aporlorxl23#0174
Sınava giiryom bb
Geldim Bekliyorum Sizi Dc Grubamı Nereye Ekliyorsanız.
O Arkadaş Daha Eklemedi Beni Eklerse Kurarız.Hayır dedim ki grup kurarsanız discordda beni de ekleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?