15 Haz 2016 #1 nicqsiz33 N Üye Katılım 11 Şub 2016 Mesajlar 14 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Merhaba, Başlıkta belirttiğim gibi ben C++ D3D Menu ile uğraşıyorum bu wallhack, chams vs onlar tamam fakat name esp felan yapamıyorum Elimdeki Name ESP için kod; PHP: HANDLE MEMORY = OpenProcess(PROCESS_ALL_ACCESS,0,GetCurrentProcessId()); // name esp DWORD ADRES = (DWORD)GetModuleHandleA("cshell.dll") + 0x357E00; DWORD VALUE = 2251829620;// name esp WriteProcessMemory(MEMORY,(LPVOID)ADRES,&VALUE,4,NULL); Elimdeki CSH Çekme Kodu; PHP: DWORD CSHELL() { DWORD BaseAdresi = (DWORD)GetModuleHandleA("cshell.dll"); return BaseAdresi; } wolftü IMG Klasöründe herhangi bir CSHELL.DLL & OBJECT.LTO Gibi Dosyalar Mevcut DEĞİL. Yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba, Başlıkta belirttiğim gibi ben C++ D3D Menu ile uğraşıyorum bu wallhack, chams vs onlar tamam fakat name esp felan yapamıyorum Elimdeki Name ESP için kod; PHP: HANDLE MEMORY = OpenProcess(PROCESS_ALL_ACCESS,0,GetCurrentProcessId()); // name esp DWORD ADRES = (DWORD)GetModuleHandleA("cshell.dll") + 0x357E00; DWORD VALUE = 2251829620;// name esp WriteProcessMemory(MEMORY,(LPVOID)ADRES,&VALUE,4,NULL); Elimdeki CSH Çekme Kodu; PHP: DWORD CSHELL() { DWORD BaseAdresi = (DWORD)GetModuleHandleA("cshell.dll"); return BaseAdresi; } wolftü IMG Klasöründe herhangi bir CSHELL.DLL & OBJECT.LTO Gibi Dosyalar Mevcut DEĞİL. Yardımlarınızı bekliyorum.
15 Haz 2016 #2 Arrow A Süper Üye Katılım 15 Nis 2016 Mesajlar 1,254 Tepki puanı 11 Ödüller 10 Yaş 37 10 HİZMET YILI CSHELL.DLL & OBJECT.LTO bunlarımı istiyorsun kardeşim eğer istiyorsan bulurum sana
15 Haz 2016 Konuyu başlatan #3 nicqsiz33 N Üye Katılım 11 Şub 2016 Mesajlar 14 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Arrow' Alıntı: CSHELL.DLL & OBJECT.LTO bunlarımı istiyorsun kardeşim eğer istiyorsan bulurum sana Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim öncelikle verdiğin cevap için teşekkür ederim, benim sorunum C++ D3D Menu hile için Base adresi çekmek yani C++ D3D Menu de BaseAddress çekemiyorum bu csh - obj olsun farketmeksizin.
Arrow' Alıntı: CSHELL.DLL & OBJECT.LTO bunlarımı istiyorsun kardeşim eğer istiyorsan bulurum sana Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim öncelikle verdiğin cevap için teşekkür ederim, benim sorunum C++ D3D Menu hile için Base adresi çekmek yani C++ D3D Menu de BaseAddress çekemiyorum bu csh - obj olsun farketmeksizin.
15 Haz 2016 #4 Arrow A Süper Üye Katılım 15 Nis 2016 Mesajlar 1,254 Tepki puanı 11 Ödüller 10 Yaş 37 10 HİZMET YILI kardeşim benim malesef ben kodlamasını bilmiyorum kusura bakma ama bu arkadasımız biliyor http://memoryhackers.org/uye-secolayabak.mh şuan açıkmı bilmem ama istersen bide ona danış kusura bakma kardeşim
kardeşim benim malesef ben kodlamasını bilmiyorum kusura bakma ama bu arkadasımız biliyor http://memoryhackers.org/uye-secolayabak.mh şuan açıkmı bilmem ama istersen bide ona danış kusura bakma kardeşim
15 Haz 2016 #5 secolayabak S Seçkin Üye Katılım 15 Nis 2016 Mesajlar 416 Tepki puanı 2 Yaş 25 10 HİZMET YILI kardeşim illa C++ dan mı yapacan D3D Menü Ben Bacıs`den Yaptım D3D Menü Yapılışınıda Paylaştım
15 Haz 2016 Konuyu başlatan #6 nicqsiz33 N Üye Katılım 11 Şub 2016 Mesajlar 14 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI secolayabak' Alıntı: kardeşim illa C++ dan mı yapacan D3D Menü Ben Bacıs`den Yaptım D3D Menü Yapılışınıda Paylaştım Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim vb.net dilini diyorsun sanırım. ben C++ 'a terfi etmek istiyorum diyeyim CSH Çekmek için asagıdaki kodu denedim ; Kod: DWORD GetCSH() { HANDLE hModuleSnap = INVALID_HANDLE_VALUE; MODULEENTRY32 me32; hModuleSnap = CreateToolhelp32Snapshot(TH32CS_SNAPMODULE, GetCurrentProcessId()); me32.dwSize = sizeof(MODULEENTRY32); Module32First(hModuleSnap, &me32); do { string modulename = string(me32.szModule); if(modulename.find("csh") != -1 && modulename.find(".tmp") != -1){ CloseHandle(hModuleSnap); return (DWORD)GetModuleHandleA(modulename.c_str()); break; } } while(Module32Next(hModuleSnap, &me32)); CloseHandle(hModuleSnap); } Hile NAME ESP için ; Kod: int value = 2251829620; DWORD Pointer = (DWORD)GetCSH + 0x357E00; WriteProcessMemory(MEMORY,(LPVOID)Pointer, &value, 4, 0); Bu şekilde denedim fakat oyunda çok FPS Düşümü oldu acayip kasıyordu. yardımlarınızı bekliyorum.
secolayabak' Alıntı: kardeşim illa C++ dan mı yapacan D3D Menü Ben Bacıs`den Yaptım D3D Menü Yapılışınıda Paylaştım Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim vb.net dilini diyorsun sanırım. ben C++ 'a terfi etmek istiyorum diyeyim CSH Çekmek için asagıdaki kodu denedim ; Kod: DWORD GetCSH() { HANDLE hModuleSnap = INVALID_HANDLE_VALUE; MODULEENTRY32 me32; hModuleSnap = CreateToolhelp32Snapshot(TH32CS_SNAPMODULE, GetCurrentProcessId()); me32.dwSize = sizeof(MODULEENTRY32); Module32First(hModuleSnap, &me32); do { string modulename = string(me32.szModule); if(modulename.find("csh") != -1 && modulename.find(".tmp") != -1){ CloseHandle(hModuleSnap); return (DWORD)GetModuleHandleA(modulename.c_str()); break; } } while(Module32Next(hModuleSnap, &me32)); CloseHandle(hModuleSnap); } Hile NAME ESP için ; Kod: int value = 2251829620; DWORD Pointer = (DWORD)GetCSH + 0x357E00; WriteProcessMemory(MEMORY,(LPVOID)Pointer, &value, 4, 0); Bu şekilde denedim fakat oyunda çok FPS Düşümü oldu acayip kasıyordu. yardımlarınızı bekliyorum.
15 Haz 2016 #7 secolayabak S Seçkin Üye Katılım 15 Nis 2016 Mesajlar 416 Tepki puanı 2 Yaş 25 10 HİZMET YILI nicqsiz33' Alıntı: secolayabak' Alıntı: kardeşim illa C++ dan mı yapacan D3D Menü Ben Bacıs`den Yaptım D3D Menü Yapılışınıda Paylaştım Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim vb.net dilini diyorsun sanırım. ben C++ 'a terfi etmek istiyorum diyeyim CSH Çekmek için asagıdaki kodu denedim ; Kod: DWORD GetCSH() { HANDLE hModuleSnap = INVALID_HANDLE_VALUE; MODULEENTRY32 me32; hModuleSnap = CreateToolhelp32Snapshot(TH32CS_SNAPMODULE, GetCurrentProcessId()); me32.dwSize = sizeof(MODULEENTRY32); Module32First(hModuleSnap, &me32); do { string modulename = string(me32.szModule); if(modulename.find("csh") != -1 && modulename.find(".tmp") != -1){ CloseHandle(hModuleSnap); return (DWORD)GetModuleHandleA(modulename.c_str()); break; } } while(Module32Next(hModuleSnap, &me32)); CloseHandle(hModuleSnap); } Hile NAME ESP için ; Kod: int value = 2251829620; DWORD Pointer = (DWORD)GetCSH + 0x357E00; WriteProcessMemory(MEMORY,(LPVOID)Pointer, &value, 4, 0); Bu şekilde denedim fakat oyunda çok FPS Düşümü oldu acayip kasıyordu. yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıklayın ... vb.net den yapacan yada c++ dan yapacan ortaya cıkan sonuç aynı olacak mk işini zorlaştırmaktan başka bişi yappmıyacaksın
nicqsiz33' Alıntı: secolayabak' Alıntı: kardeşim illa C++ dan mı yapacan D3D Menü Ben Bacıs`den Yaptım D3D Menü Yapılışınıda Paylaştım Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim vb.net dilini diyorsun sanırım. ben C++ 'a terfi etmek istiyorum diyeyim CSH Çekmek için asagıdaki kodu denedim ; Kod: DWORD GetCSH() { HANDLE hModuleSnap = INVALID_HANDLE_VALUE; MODULEENTRY32 me32; hModuleSnap = CreateToolhelp32Snapshot(TH32CS_SNAPMODULE, GetCurrentProcessId()); me32.dwSize = sizeof(MODULEENTRY32); Module32First(hModuleSnap, &me32); do { string modulename = string(me32.szModule); if(modulename.find("csh") != -1 && modulename.find(".tmp") != -1){ CloseHandle(hModuleSnap); return (DWORD)GetModuleHandleA(modulename.c_str()); break; } } while(Module32Next(hModuleSnap, &me32)); CloseHandle(hModuleSnap); } Hile NAME ESP için ; Kod: int value = 2251829620; DWORD Pointer = (DWORD)GetCSH + 0x357E00; WriteProcessMemory(MEMORY,(LPVOID)Pointer, &value, 4, 0); Bu şekilde denedim fakat oyunda çok FPS Düşümü oldu acayip kasıyordu. yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıklayın ... vb.net den yapacan yada c++ dan yapacan ortaya cıkan sonuç aynı olacak mk işini zorlaştırmaktan başka bişi yappmıyacaksın
15 Haz 2016 #8 aliemre60 A Onaylı Üye Katılım 12 Ocak 2016 Mesajlar 75 Tepki puanı 10 Ödüller 9 10 HİZMET YILI kardeş hiç c++ yapma c# daha iyi nedeni kastırmıyor bazen bi açık varsa fps boost luyor bile
15 Haz 2016 #9 COLDMAN C Onaylı Üye Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 64 Tepki puanı 2 10 HİZMET YILI bakalım neymiş acıl layn