crossfire diye bir oyunBu ne hilesi?
Saat;bende hile yapıyomda bir türlü o saati yapamadım
static char ctime[20] = "" ;
struct tm * current_tm;
time_t current_time;
time (¤t_time);
current_tm = localtime (¤t_time);
if(current_tm->tm_hour>12)
sprintf( ctime, "%d:%02d:%02d PM", current_tm->tm_hour - 12, current_tm->tm_min, current_tm->tm_sec );
else
sprintf( ctime, "%d:%02d:%02d AM", current_tm->tm_hour, current_tm->tm_min, current_tm->tm_sec );
return ctime;
struct tm * current_tm;
time_t current_time;time (¤t_time);
current_tm = localtime (¤t_time);
char *month []={ (char *)"Jan.",(char *)"Feb.",(char *)"Mar.",(char *)"Apr.",(char *)"May",(char *)"June",(char *)"July",(char *)"Aug.",(char *)"Sept.",(char *)"Oct.",(char *)"Nov.",(char *)"Dec."};
char *logbuf = new char[ 256 ];
sprintf( logbuf, "%s %02d, 20%d",month[current_tm->tm_mon],current_tm->tm_mday,current_tm->tm_year-100);
return logbuf;
kendim yapmadım ama değiştirdimÇok güzelde keşke kendin yapsaydın hem bu haliyle bile göz alıyor ve bu baseden bende de var çok memnunum
d3d menu tam olarak bana ait değil sadece tasarımında değişiklik yaptım ama ama hile bana ait zulu hileside yapabilirim ama battleeye koruması var bypasslamak lazım oda benim yapabileceğim iş değilSenmi yaptınlan bunu güzel olmuş oyun güzelse senin hileni indirmek isterim bide hileleirn isimleri ve nasıl kualnıldıkları yazarsan güze olur cevabnı bekliyom yapa biliyorsan banada zl hack yap
kardeş megacheten zulu hackı satın alıp kodlamalarına bakıp yapamazmısın ve yaşın kaç merak etimkendim yapmadım ama değiştirdim
d3d menu tam olarak bana ait değil sadece tasarımında değişiklik yaptım ama ama hile bana ait zulu hileside yapabilirim ama battleeye koruması var bypasslamak lazım oda benim yapabileceğim iş değil
megacheatdan alabilseydim hileyi cracklerdim ama zulu için değmez 40 45 tl yaşta 15kardeş megacheten zulu hackı satın alıp kodlamalarına bakıp yapamazmısın ve yaşın kaç merak etim
Kesinlikle cracklerdin kardeşim xD %99999megacheatdan alabilseydim hileyi cracklerdim ama zulu için değmez 40 45 tl yaşta 15