c++ d3d menu nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
oOMAzk.jpg

Arkadaşlar sadece menü değil aynı zamanda içindeki hilelerde çalışıyor xD

Griffin Premium
Ödüller
11
Sosyal
7 HİZMET YILI
kendin tasarlasan menüyü daha güzel olabilirmiş aynı base var bende.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
bende hile yapıyomda bir türlü o saati yapamadım

Griffin Premium
Ödüller
11
Sosyal
7 HİZMET YILI
bende hile yapıyomda bir türlü o saati yapamadım
Saat;
C++:
static char ctime[20] = "" ;
    struct tm * current_tm;
    time_t current_time;
    time (&current_time);
    current_tm = localtime (&current_time);
    if(current_tm->tm_hour>12)
        sprintf( ctime, "%d:%02d:%02d PM", current_tm->tm_hour - 12, current_tm->tm_min, current_tm->tm_sec );
    else
        sprintf( ctime, "%d:%02d:%02d AM", current_tm->tm_hour, current_tm->tm_min, current_tm->tm_sec );
    return ctime;

Tarih;
C++:
struct tm * current_tm;
    time_t current_time;time (&current_time);
    current_tm = localtime (&current_time);
    char *month    []={ (char *)"Jan.",(char *)"Feb.",(char *)"Mar.",(char *)"Apr.",(char *)"May",(char *)"June",(char *)"July",(char *)"Aug.",(char *)"Sept.",(char *)"Oct.",(char *)"Nov.",(char *)"Dec."};
    char *logbuf = new char[ 256 ];

sprintf( logbuf, "%s %02d, 20%d",month[current_tm->tm_mon],current_tm->tm_mday,current_tm->tm_year-100);
    return logbuf;

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
6 HİZMET YILI
Çok güzelde keşke kendin yapsaydın hem bu haliyle bile göz alıyor ;) ve bu baseden bende de var çok memnunum :)

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Senmi yaptınlan bunu güzel olmuş oyun güzelse senin hileni indirmek isterim bide hileleirn isimleri ve nasıl kualnıldıkları yazarsan güze olur cevabnı bekliyom yapa biliyorsan banada zl hack yap

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Çok güzelde keşke kendin yapsaydın hem bu haliyle bile göz alıyor ;) ve bu baseden bende de var çok memnunum :)
kendim yapmadım ama değiştirdim :D
Senmi yaptınlan bunu güzel olmuş oyun güzelse senin hileni indirmek isterim bide hileleirn isimleri ve nasıl kualnıldıkları yazarsan güze olur cevabnı bekliyom yapa biliyorsan banada zl hack yap
d3d menu tam olarak bana ait değil sadece tasarımında değişiklik yaptım ama ama hile bana ait zulu hileside yapabilirim ama battleeye koruması var bypasslamak lazım oda benim yapabileceğim iş değil

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
kendim yapmadım ama değiştirdim :D

d3d menu tam olarak bana ait değil sadece tasarımında değişiklik yaptım ama ama hile bana ait zulu hileside yapabilirim ama battleeye koruması var bypasslamak lazım oda benim yapabileceğim iş değil
kardeş megacheten zulu hackı satın alıp kodlamalarına bakıp yapamazmısın ve yaşın kaç merak etim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...