Uzman Üye
exBrowser' Alıntı://******************************//
// CREDITS //
// Nubzgetkillz - Tab Base //
// Solify - Original Base //
// Capevaldo - Modification //
// Elinson - Modification //
// WE11ington - Modification //
// Xpeeh - Modification //
// ORIGINAL RELEASE ON MPGH.NET //
// KEEP THE CREDITS //
//******************************//
Kendisi kodlamış lşajksşopış123pğoüolk13j2poief3ırokjğ*1pıwfeğor23ipkqeğiwor3ıek
Senin okuma yazman yokmu combobox fonksiyonunu ben kodladım yazdım. ve checkbox mouse hover fonksiyonunu daha kullanışlı hale getirdimexBrowser' Alıntı://******************************//
// CREDITS //
// Nubzgetkillz - Tab Base //
// Solify - Original Base //
// Capevaldo - Modification //
// Elinson - Modification //
// WE11ington - Modification //
// Xpeeh - Modification //
// ORIGINAL RELEASE ON MPGH.NET //
// KEEP THE CREDITS //
//******************************//
Kendisi kodlamış lşajksşopış123pğoüolk13j2poief3ırokjğ*1pıwfeğor23ipkqeğiwor3ıek
GQQGLEE' Alıntı:kendi kodlamış dahavb.net bile kodlayamayan adam wqdq
Megahack19' Alıntı:GQQGLEE' Alıntı:kendi kodlamış dahavb.net bile kodlayamayan adam wqdq
nerden biliyorsun hem vb.net ten sıkılmasan c++ başlamazdım...ayrıca combobox fonsiyonunu ben kodladım...
exBrowser' Alıntı:Megahack19' Alıntı:nerden biliyorsun hem vb.net ten sıkılmasan c++ başlamazdım...ayrıca combobox fonsiyonunu ben kodladım...
Hadi diyelim sen kodladın Combobox'u fonksiyonun içinde ingilizce cümleler var fakat sen büyük İ kullanan bir adamsın,
2. si böyle kullanışsız bir fonksiyon olamaz, yazmışsın fonksiyonu char * String[27] yapmışsın yani 27 lik bir dizi giriliyor
böyle şeyleri yaparken ilk seçenekler girdirilir, kaç seçenek olduğu saydırılır for ile o kadar seçenek çizdirilir.
Böyle kodlayacaksan kodlama
exBrowser' Alıntı:Megahack19' Alıntı:Senin okuma yazman yokmu combobox fonksiyonunu ben kodladım yazdım. ve checkbox mouse hover fonksiyonunu daha kullanışlı hale getirdim
combobox kodları mı senin? şlkasdşfo3ıejwpfşl3ıkfwieşk3weşkew *** kodumun beyinsizi
senin kodladığını paylaş biraz bilgi sahibi olurum şunu şurasında c++ başlayalı 1 ay oldu ondada hafta sonları benden çok fazla şey beklemeyi zaten projelerdeki kodları inceyerek bu kadar kodlayabildim.exBrowser' Alıntı:Megahack19' Alıntı:nerden biliyorsun hem vb.net ten sıkılmasan c++ başlamazdım...ayrıca combobox fonsiyonunu ben kodladım...
Hadi diyelim sen kodladın Combobox'u fonksiyonun içinde ingilizce cümleler var fakat sen büyük İ kullanan bir adamsın,
2. si böyle kullanışsız bir fonksiyon olamaz, yazmışsın fonksiyonu char * String[27] yapmışsın yani 27 lik bir dizi giriliyor
böyle şeyleri yaparken ilk seçenekler girdirilir, kaç seçenek olduğu saydırılır for ile o kadar seçenek çizdirilir.
Böyle kodlayacaksan kodlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?